'Kadıköy fatihi Trabzon'a hoşgeldin'

'Kadıköy fatihi Trabzon'a hoşgeldin'

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike süreciyle ilgili gelişmelerde bayramdan sonra daha büyük hareketlenmeler yaşanacağını söyledi. Hacıosmanoğlu, bordo-mavili taraftarların dün İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı yürüyüşün ise 'ufak bir ihtar' olarak algılanması gerektiğini belirtti.

2013.10.14 18:35 - Son Güncellenme: 2013.10.14 18:35 - Spor - HABER MERKEZİ
A
'Kadıköy fatihi Trabzon'a hoşgeldin'

 

 

İstanbul'daki olaylı Fenerbahçe maçının ardından ilk kez Trabzon'a gelen Başkan Hacıosmanoğlu, havalimanı çıkışında bir grup taraftar tarafından 'Kadıköy Fatihi Trabzon'a hoş geldin' tezahüratları ve çiçeklerle karşılandı. Hacıosmanoğlu, basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, bordo-mavili taraftarların dün İstanbul'da TFF'ye yaptığı yürüyüşün 'ufak bir ihtar' olarak algılanması gerektiğini söyledi.

BU UFAK BİR İHTARDI

'Trabzonspor'un emeğini çalanlar çok yürüyüş yaptı İstanbul'da' diyen Hacıosmanoğlu, "Emeği çalınanların da yürüme zamanı geldi herhalde, onlar da yürüyorlar. Onlar haklarını elbette arayacaklar. Bu takımın varlık sebebi onlar. Biz de yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapıyoruz. Bir ufak ihtar olarak algılarsalar onu, bundan sonra gelişecek olayları, onlara daha faydalı olur diye düşünüyorum." dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu, bundan sonra TFF'den nasıl bir adım bekledikleriyle ilgili soruya da "Bizim o konularla ilgili çalışmalarımız var. Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan insanlar var." diye cevap verirken, şöyle devam etti:

"Bizden önceki çalışmalar var tabi, ama biz geldikten sonra şike olayındaki gelişmeleri herkes açık şekilde görüyor. Bunları detaylı bir şekilde çoğu kez açıkladım. Yolun sonudur bu. Yolun sonunda kararı haklı olandan yana vermeye onlar da ikna olacaklar. Birçoğu da ikna olmuş vaziyette. Ama UEFA'dan sonra FIFA'nın da olduğunu, görüşmelerimizin devam ettiğini, takımlardan sonra ülkenin de zor durumda kalacağını defalarca söyledik. Bugün bayram. Bunları konuşmaya gerek yok. Bayramdan sonra daha büyük hareketlenmeler yaşacağız hep beraber."

"ÖZLENEN TRABZONSPOR'U SEYREDECEĞİZ"

Takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Hacıosmanoğlu, "Biz hep, Trabzonspor'un köklü değişim ve yapılanmaya ihtiyacı var dedik. Hala değişimdeyiz, bu değişim tamamlandıktan sonra yapılanmaya geçeceğiz. Ondan sonra özlenen Trabzonspor'u seyredeceğiz. Biz geçen seneki kadroya yapılan bir iki takviye ile devam ediyoruz. Buna rağmen arkadaşlarımızdan memnunuz. Arkadaşlarımızın motivasyonunu yükseltip onlardan faydalanmanın yollarını arıyoruz. Bu zor şartlarda olduğumuz yerden her ne kadar memnun olmasak da kötü bir yerde değiliz. İnşaallah her geçen gün daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Hacıosmanoğlu, daha sonra taraftarların yoğun sevgi gösterileri arasında havalimanından çıkıp aracına bindi ve kulübe gitti. Hacıosmanoğlu, taraftarlara destek için teşekkür ederken, "Allah bizi size layık olmayı nasip etsin." dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.14 18:35 - Son Güncellenme: 2013.10.14 18:35 - HABER MERKEZİ
A