Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Ankara'nın Polatlı ilçesinde son 3 aydır Sakarya Nehri kıyısındaki tarlalardan trafo ve dinamo kablosu çalınması ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

2012.11.26 11:45 - Son Güncellenme: 2012.11.26 11:45 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Alınan bilgiye göre, Polatlı'nın Beylikköprü, İğciler ve Karailyas köylerinde son 3 aydır kablo ve trafo hırsızlıklarında artış olması üzerine jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı. Polis ve jandarma ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda İ.Y. (27), U.A. (24) ve A.K. (32) gözaltına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Zanlıların belirli bir güzergah üstünde 3 aydır aynı suçu işledikleri, tarlasında trafosunu bırakan çiftçilerin kablolarını çalıp sattıkları tespit edildi. Zanlıların, kabloları satarak elde ettikleri parayı gece hayatında harcadıkları, bu tedbirsizliklerinin de yakalanma süreçlerini hızlandırdığı öğrenildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.11.26 11:45 - Son Güncellenme: 2012.11.26 11:45 - HABER MERKEZİ
A