Justin Timberlake korumasız gezmiyor

Justin Timberlake korumasız gezmiyor

Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Justin Timberlake, geçen hafta Los Angeles'ta katıldığı bir golf turnuvası sırasında kendisine tokat atılması üzerine yakın koruma tuttu.

2016.08.01 17:03 - Son Güncellenme: 2016.08.01 17:03 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Justin Timberlake korumasız gezmiyor

ABD'li pop şarkıcısı Justin Timberlake kendine koruma tuttu.

Geçen hafta Tahoe Gölü yakınlarında düzenlenen ve ünlü isimlerin mücadele ettiği bir golf turnuvasına katılan 35 yaşındaki şarkıcı, burada Keith Weglin adında bir adamın saldırısına uğramıştı.

Kalabalığın içinden geçtiği sırada Weglin tarafından tokatlanan Timberlake, bu olay üzerine yakın koruma tuttu. Önceki gün Burbank'te bir arkadaşıyla öğle yemeği yiyen ünlü popçu, korumasını bir an olsun yanından ayırmadı.

Timberlake'i tokatlayan 29 yaşındaki Keith Weglin, olayın ardından saldırı suçlamasıyla tutuklanmış ve amacının yalnızca Timberlake'e dokunmak olduğunu açıklamıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2016.08.01 17:03 - Son Güncellenme: 2016.08.01 17:03 - HABER MERKEZİ
A