Justin Bieber sahneyi terk etti

Justin Bieber sahneyi terk etti

Justin Bieber konserinde gergin anlar yaşandı. Konser sırasında sahneye atılan bir cisim nedeniyle Bieber sahneyi bir süreliğine terk etti. Bieber bu durumun devam etmesi halinde sahneye çıkmayacağını dile getirdi. Bir süre kuliste bekleyen Bieber yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

2013.05.02 23:49 - Son Güncellenme: 2013.05.03 00:34 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Justin Bieber sahneyi terk etti

Olaylı bir şekilde İstanbul'a gelen Justin Bieber hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.İstanbul trafiği adeta felç oldu. Hayranların merakla beklediği konser başladı.Bugün akşam 19.30'da İstanbul'da sahne alacak Bieber'in hayranları konser alanına öğle saatlerinde akın etti. Binlerce hayranın erken saatlerde İTÜ Stadyumu'na doğru yola çıkması nedeniyle İstanbul'da trafik kilitlendi.

KONSER ALANI KIZLAR MATİNESİ OLDU
Justin Bieber konserine gelen hayranlarının çoğunluğunun kız olması dikkatlerden kaçmadı. Bir hayranı ise paylaştığı fotoğrafa 'Konser alanı tam bir kız matinesi oldu' notunu düştü.

OTELDEN DIŞARI ÇIKMADI
'Believe turnesi' kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi stadyumunda vereceği konser için özel uçağı ile dün 20.30'da İstanbul'a gelen dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, tüm gün kaldığı otelden dışarı çıkmadı.
Özel uçağından indikten sonra pasaport kontrole girmesi gereken ünlü yıldız, kontrolden korumaları eşliğinde kaçıp polisi peşinde koşturmuştu. Bieber'ın Four Seasens Hotel'de kaldığı duyulunca, Belieber'lar da otelin önünde toplandı. Bieber hayranları onu göremeyince gözyaşlarına boğuldu.
Otelinden dışarı çıkmayan ve ekibi tarafından atacağı hiçbir adıma dair bilgi verilmeyen Justin Bieber'ı sessiz bekleyiş sürüyor. Bieber'ın Kanadalı bir gruba ait olan Four Seasons & Resorts'ü seçmesi de dikkatlerden kaçmadı.
İstanbul Teknik Üniversitesi stadyumundaki konser 2 saat gecikmeyle başladı. Müthiş coşkunun yaşandığı konserde ilginç olaylar yaşandı. Konser sırasında sahneye atılan bir cisim nedeniyle Bieber sahneyi bir süreliğine terk etti. Bieber bu durumun devam etmesi halinde sahneye çıkmayacağını dile getirdi. Bir süre kuliste bekleyen Bieber yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Justin Bieber İstanbul konseri

İLGİLİ GALERİ

Justin Bieber İstanbul konseri

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.02 23:49 - Son Güncellenme: 2013.05.03 00:34 - HABER MERKEZİ
A