Justin Bieber'ın Türkiye konseri saat kaçta nerede?

Justin Bieber'ın Türkiye konseri saat kaçta nerede?

Believe turnesi kapsamında bugün İstanbul Teknik Üniversitesi Stadyumu'nda vereceği konser için dün özel uçağı ile İstanbul'a gelen dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, havalimanını birbirine kattı.

2013.05.02 10:43 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:43 - Magazin
A
Justin Bieber'ın Türkiye konseri saat kaçta nerede?

 

Özel uçağından indikten sonra pasaport kontrole girmesi gereken ünlü yıldız korumaları eşliğinde kaçıp VIP aracına bindi. Ünlü yıldız pasaport kontrolüne girmeyince başta başkomiser olmak üzere havaalanı polislerini peşinden koşturdu. VIP aracı polisler tarafından çevrilen şarkıcı, kontrol için arabasından inmemekte ısrar edince korumalarla güvenlik görevlileri tartıştı.

 

Pasaport Kontrol Baş Komiseri ünlü yıldızı arabasından indiremeyince VIP minibüsün ön tarafında bulunan ufacık bir perdenin arkasından pasaport kontrolüni yapabidi. Bu sırada Bieber'in korumaları şemsiye ile basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Komiserin Bieber'i arabasından indiremeyince pasaport kontrolünü arabasının içinde yapması ünlü yıldızın geçen günlerde Kosova konserindeki görüntüleri akla getirdi. Kosova Havalimanı'nda Bieber boxer'ına kadar soyundurulmuş ve güvenlik kapısından öyle geçirilmişti.

 

Öte yandan Justin hayranlarının da havalimanında ünlü sanatçıyı göremeyince ağlamaya ve bağırmaya başlamaları ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Daha sonra kalacağı Four Seasons Otel'e geçen ünlü yıldızı burada da hayranları kapıda bekliyordu. Otele girdiği sırada Justin Bieber'in özel korumaları arabadan inerek arkasından takip eden basın mensuplarına saldırınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Basın mensuplarını darp ederek araçlarına tekmeler savuran korumalar büyük arbedeye neden oldu. Bu olaylar sırasında arabasından inmeyen ünlü yıldız, yarım saatlik bekleyişin ardından onlarca koruma eşliğinde mutfak kapısından otele giriş yaptı.

 

 

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.02 10:43 - Son Güncellenme: 2013.05.02 10:43 - Nazan Bülbül
A