Jose Mourinho için şok iddia

Jose Mourinho için şok iddia

İspanyol medyası, Jose Mourinho'nun gelecek sezon Real Madrid'in başında olmayacağını duyurdu.

2013.04.17 23:03 - Son Güncellenme: 2013.04.17 23:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Jose Mourinho için şok iddia

 


 

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun oğlunun forma giydiği Canillas Kulübü Başkanı Manuel Alvarez, Portekizli teknik adamın kendisine önümüzdeki sezon başkent temsilcisini bırakacağını söylediğini iddia etti. 

Sezon başından bu yana Chelsea ve Paris Saint-Germain ile adı geçen Jose Mourinho için bir iddia da Manuel Alvarez'den geldi. Alvarez, COPE Deportes'e yaptığı açıklamada "Mourinho, bana önümüzdeki sezon buraya gelip koçlarla konuşamayacağını, çünkü burada olmayacağını söyledi." kelimelerini sarf etti.

Manuel Alvarez, aynı zamanda Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e hitaben "Eğer Mourinho ayrılırsa, İspanyol futbolu çok büyük bir kayıp verir. Umarım Florentino bu işi bir an önce çözer." diyerek Mourinho'nun takımda tutulmasının şart olduğunu dile getirdi.

Bu sezon La Liga'da şampiyonluğu Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'in teknik patronu Jose Mourinho, sezon ortasında da Iker Casillas başta olmak üzere birçok veteran oyuncuyla yaşadığı problemlerle gündeme geldi. İddialara göre de Real Madrid, Şampiyonlar Ligi ve Copa del Rey'de şampiyon olsa bile Portekizli teknik adam İspanya'dan ayrılacak.

Mourinho, 2011 senesinde Canillas'a borçlarını ödemesi için 10,000 avro yardımda bulundu. (goal.com)

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 23:03 - Son Güncellenme: 2013.04.17 23:03 - HABER MERKEZİ
A