Joachim Löw, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Joachim Löw, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Teknik direktör konusu henüz çözüme kavuşmayan Fenerbahçe, EURO 2020'den sonra Almanya Milli Takımı'ndan ayrılacak Joachim Löw'e teklifte bulundu ancak bu teklif deneyimli teknik adam tarafından reddedildi.

2021.05.25 18:21 - Son Güncellenme: 2021.05.25 18:21 - Spor
A
Joachim Löw, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Fenerbahçe'de yeni sezonda takımın başında kimin olacağı belirsizliğini koruyor.

Haber Global Spor Spikeri Fatih Demirkol, Kontra Ekstra'da yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'e teklifte bulunduğunu ancak bu teklifin deneyimli teknik adam tarafından reddedildini söyledi. Löw'ün gerekçe olarak ise, Euro 2020 sonrasında bir süre dinlenmek istemesini öne sürdüğü belirtildi.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin rotayı eski futbolcusu Sergiy Rebrov'a çevirdiği, Ukraynalı teknik adamla anlaşma sağlanması durumunda Emre Belözoğlu'nun ise yeniden sportif direktörlüğe getirilmesinin planladığı kaydedildi.

Sarı-lacivertli yönetimin yeni sezonda yabancı bir teknik direktörle çalışmak istediği, Emre Belözoğlu'nun ise yoluna teknik direktör olarak devam etmek istediği belirtilirken; Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından konu netlik kazanacağı ifade edildi.

Üç sezondur Macar ekibi Ferencvaros'u çalıştıran ve üç şampiyonluk elde eden Sergiy Rebrov, 133 maçta 2.08 puan puan ortalaması yakaladı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.05.25 18:21 - Son Güncellenme: 2021.05.25 18:21 - Ali Yaşar
A