Jennifer Lopez sinirlerine hakim olamadı

Jennifer Lopez sinirlerine hakim olamadı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, gittiği spor salonun kapalı olması nedeniyle kapıda beklemek zorunda kaldı. Bu duruma sinirlenen şarkıcı, sinirlerine hakim olamayarak küfürler savurdu.

2023.07.20 15:53 - Son Güncellenme: 2023.07.20 15:53 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Jennifer Lopez sinirlerine hakim olamadı

Spor yamayı ihmal etmeyen 53 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez, Çarşamba günü gittiği spor salonun kapısı kapalı olunca bir süre kapının önünde beklemek zorunda kaldı. Sinirlenen şarkıcı küfürler savurdu.

Kapının önünde bekleyen Lopez, sinirlerine hakim olamadı. Spordan sonra aracına hızlı bir şekilde dönerken şarkıcının bir hayli sinirli olduğu gözlendi.

Kapının önünde beklerken gerildiği gözlenen Lopez, spor salonunda çıkarken küfürler savurdu.

DİKKAT ÇEKİCİ KOMBİN

Jennifer Lopez tercih ettiği spor kombiniyle de dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, altın rengi süslü su şişesi ve vücudunu kavrayan parlak taytıyla  görüntülendi. Yıldız şarkıcının, üzerine de keskin hatlı kollarını ve belini sergileyen neon sarı renkte bir üst giymeyi tercih ettiği görüldü. Ayrıca Lopez, makyajsız yüzünü kamufle etmek için altın renkli gözlük taktı. Saçları için ise sık sık spor yaparken tercih ettiği rahat ve sade bir topuz yaptı.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2023.07.20 15:53 - Son Güncellenme: 2023.07.20 15:53 - HABER MERKEZİ
A