Jennifer Lopez Beyonce'den esinlendi iddiası

Jennifer Lopez Beyonce'den esinlendi iddiası

2020 Amerikan Müzik Ödülleri'nde sahne alan Jennifer Lopez'in performansı altı yıl önce Beyonce'nin Grammy ödül törenindeki şovuyla benzerlikleri tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcıları Lopez'i "Çalıntı performansla" suçladı.

2020.11.24 15:11 - Son Güncellenme: 2020.11.24 15:11 - Magazin
A
Jennifer Lopez Beyonce'den esinlendi iddiası

2020 Amerikan Müzik Ödülleri, Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda Taraji P. Henson'ın sunumuyla düzenlenen törende sahiplerini buldu. Hayranların oylarıyla en iyilerin belirlendiği törende, sınırlı sayıda seyirci kabul edildi ve herkese Covid-19 testi yapıldı. Taylor Swift altıncı kez yılın şarkıcısı seçildiği geceye katılmazken, Billie Eilish, Shawn Mendes, Justin Bieber, Katy Perry, Jennifer Lopez ve Maluma, BTS gibi isimler törende sahne performansı sergiledi.

En dikkat çekici performans Jennifer Lopez'e aitti. Maluma ile birlikte sahneye çıkan 51 yaşındaki Lopez, hem şarkısı, hem de danslarıyla göz doldurdu.

Fakat bazı dikkatli hayranlar bu şov ile altı yıl önce Beyonce'nin Grammy ödül töreninde kocası Jay Z ile birlikte sergilediği şovla çarpıcı benzerlikler taşıdığını öne sürdü.

Lopez de Beyonce de şovda siyah mayo giydi. Kıyafetlerini de aynı renk çorap ve yüksek ökçeli ayakkabılarla tamamladı. Her iki yıldızın saç modelleri de birbirinin tıpatıp aynıydı.

Bu çarpıcı benzerlikler sosyal medyada tartışma konusu oldu. Birçok kullanıcı sahne tasarımından kullanılan aksesuarlara, kıyafetlerden saç şekline her şeyin Beyonce'nin altı yıl önceki performansıyla aynı olduğunu savundu. Bazı kullanıcılar ise siyah sahne kostümü ve ıslak saç modelini Beyonce'nin keşfetmediğini belirtti.

Fakat gecenin organizatörlerine yakın kaynaklar ise Jennifer Lopez'in Maluma ile birlikte sergilediği bu gösterinin Beyonce'nin altı yıl önceki şovundan değil; Oscar ödüllü Chicago müzikalinden esinlendiğini belirtti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.24 15:11 - Son Güncellenme: 2020.11.24 15:11 - Yasin Yüksel
A