Jandarma hırsızlara göz açtırmadı

Jandarma hırsızlara göz açtırmadı

Koçarlı'da hırsızlık olaylarına karşı önlemlerini artıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, çalıntı olduğu tespit edilen 2 adet motosikleti sahiplerine ulaştırdı.

2013.02.27 12:12 - Son Güncellenme: 2013.02.27 12:12 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Jandarma  hırsızlara göz açtırmadı

Hırsızlık olaylarına karşı yol kontrol ve devriye hizmetlerini arttıran Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kimlik kontrolü yaptıkları esnada şüphelendikleri iki motosikletliyi durdurdu. Motosikletlerin şase numarası sorgulamaları sonucu, polis sorumluluk bölgesinden çalınmış olduğunu belirledi. Motosikletli D.E. ile H.Y.adlı şahısların sorgulanmaları sonucu bir kaç gün önce jandarma sorumluluk sahasındaki motosiklet hırsızlığı olayına da karıştıkları ve motosikleti İncirliova'da yaşayan E.A. isimli şahsa sattıklarını ve bu şahsında aldığım motosikleti E.S. isimli şahsa sattığı tespit edildi.
D.E ile H.Y isimli şahıslar hakkında hırsızlık suçu şüphelisi, E.A. ile E.S. isimli şahsa da hırsızlık malı satın alma şüphelisi olarak adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen 2 adet çalıntı motosiklet sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.27 12:12 - Son Güncellenme: 2013.02.27 12:12 - HABER MERKEZİ
A