İzmir'de Kordon hırsızlık çetesi çökertildi!

İzmir'de Kordon hırsızlık çetesi çökertildi!

İzmir Kordon'da uzun süredir devam eden hırsızlık sorunu vardı. Çeşitli perdeleme yöntemleriyle hırsızlık yapıyorlardı. Bu olay o kadar çok artmıştı ki sosyal medyada bile isyanlar başlamıştı.

2021.07.22 17:44 - Son Güncellenme: 2021.07.22 17:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İzmir'de Kordon hırsızlık çetesi çökertildi!

Görüntüler İzmir Kordon'dan İzmir Belediyesi'ne ait bisikletleri çalan hırsızlar Kordon sahilde oturan gençlerin yanına geliyor. Biri gençlerin dikkatini dağıtırken diğerleri de cep telefonu ve cüzdanları çalıyorlardı.

Konak, Alsancak, Göztepe, Balçova ve İnciraltı gibi hareketli sahil bölgelerinde bu tür hırsızlık olayları o kadar arttı ki mağdur gençler çareyi sosyal medyaya yazmakta buldu. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen yoğun şikayetler üzerine çalışma başlattı. Yaşı küçük olan hırsızlık çetesi üyeleri takibe alındı. 

ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Şikayetlerin artması üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir çalışma başlatılıyor. Yaşı küçük olan çocukların bu işi yaptığı belirleniyor. Daha sonra daha büyük bir çete olduğu tespit ediliyor. Çeteye operasyon yapılıyor ve Nihat E. ile 4 yardımcısı gözaltına alındı. Bu operasyonla bu çete çökertiliyor.

17 ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ 

Nihat E. 38 yaşında ve çocukları zorla hırsızlık yapmaya itiyor. Hırsızlık yapmayan çocukları da darp ettiği söyleniyor. 100'e yakın kişi mağdur, Kordon her gün çok sayıda kişinin vakit geçirdiği bir alan.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.22 17:44 - Son Güncellenme: 2021.07.22 17:46 - HABER MERKEZİ
A