İzmir'de hastanede rehine krizi! Şüpheli şahıs tutuklandı

İzmir'de hastanede rehine krizi! Şüpheli şahıs tutuklandı

İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, daha önce hastaneye gelen ve ilgilenilmediğini öne süren bir kişi pompalı tüfekle hastaneye tekrar gelerek katliam yapacağını söyledi. Doktorların beyaz kod vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

2024.04.24 09:26 - Son Güncellenme: 2024.04.24 09:33 - Güncel - DHA
A
İzmir'de hastanede rehine krizi! Şüpheli şahıs tutuklandı

İzmir'deki Bayraklı Şehir Hastanesi'nde yaşanan olayda, 50 yaşındaki C.Y., kendisine yeterince ilgi gösterilmediği iddiasıyla gündüz saatlerinde pompalı tüfekle hastaneyi basmıştı. Ancak polis tarafından yakalandıktan sonra serbest bırakılmıştı.

C.Y., saat 21.00 sıralarında hastaneye tekrar gelerek, iddiaya göre, C Blok Kat 9'da katliam yapacağını söyledi. Bu sırada B.G. isimli doktorun beyaz kod vermesi üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. C.Y., hastane girişinin önünde polis ekipleri tarafından yakalanarak, tekrar gözaltına alındı.

KENDİSİYLE İLGİLENİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Acil servis girişinin önünde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan C.Y.'nin, ilk ifadesinde gırtlak kanseri kontrolü için hastaneye geldiğini, 12 saatte bir aspire edilmesi gerektiğini ve kendisiyle ilgilenilmediğini söylediği öğrenildi. C.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.24 09:26 - Son Güncellenme: 2024.04.24 09:33 - DHA
A