İzmir'de doğalgaz borusu patladı! Baba ve oğlu yaralı
İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir evde doğalgaz borusunun patlamasıyla baba ve oğlu yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
2023.07.24 16:49 - Son Güncellenme: 2023.07.24 17:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
Olay, saat 12.30 sıralarında, Alaybey Mahallesi 1685 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. Daire içinde mutfak kısmında bulunan doğalgaz borusu, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamayla birlikte evde yangın çıktı. Patlamanın gerçekleştiği evde bulunan A.F.A (55) ve oğlu B.A. (16), yaralandı. Mahalle sakinleri olayı itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından vücudunda yanık bulunan baba A.F.A. ambulansla, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, oğlu B.A. ise polis aracıyla özel bir hastaneye götürüldü. Patlamada evin balkonunda hasar oluşurken, binanın camları kırıldı.
Doğalgaz dağıtım şirketi ekipleri ise bölgedeki gazı kesti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
03:33
-
01:14
-
01:26
-
01:52
-
06:22
En Çok Okunanlar
- SGK, emeklilere 3 gün süre verdi!
- İstanbul Beşiktaş'ta istinat duvarı 8...
- Bursa'da motosiklet ile silahlı saldırı!
- Bursa'da ehliyetsiz sürücü kurbanı kız...
- Kandilli Rasathanesi açıkladı: İşte...
- Bursaspor camiasını yasa boğan ölüm!
- ABD'de kaybolan uçak bulundu: Buza çakıldı!
- Uludağ'da şok olay! Genç kız kayak...
- Feci kaza araçlar kafa kafaya çarpıştı, 1...
- Trump'tan Kuzey Kore açıklaması:...
- Zincirleme trafik kazasında can pazarı!
- Bursa'nın en büyük ilçesi tam 57 ili solladı!
- Ağrı Dağı'ndan geldi, Uludağ'da pişti
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Bursa'yı İstanbul'a bağlayan...