İzmir'de bir genç alkollü sürücü kurbanı oldu

İzmir'de bir genç alkollü sürücü kurbanı oldu

İzmir'in Buca İlçesi'nde, ailesinin geçimine de katkı sağlamak için Ağrı'dan göç eden Rıdvan Arslan, alkollü sürücünün kurbanı oldu.

2013.04.07 15:31 - Son Güncellenme: 2013.04.07 15:32 - Yaşam
A
İzmir'de bir genç alkollü sürücü kurbanı oldu

Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Onat Caddesi, 101 numara önünde meydana geldi. Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Çökelge Köyü'nde oturan 16 yaşındaki Rıdvan Arslan, yaklaşık 8 ay önce, ikiz ağabeyleriyle birlike çalışmak için İzmir'deki yakınlarının yanına geldi. Maddi güçlükler nedeniyle eğitimini yarım bırakan, ailesinin geçimine katkı sağlamak için de İzmir'e gelen Rıdvan Arslan, bir markette çırak olarak işe girdi.
SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Bu sabah saatlerinde, market sahibinin isteği üzerine Arslan, gazete almak için Erol Uçkun'un kullandığı, araca bindi. Aşırı hız yaptığı öne sürülen Uçkun'un kontrol edemediği araç, yoldan çıkarak ağaca çarptı. Savrulup güçlükle duran araçta bulunan Rıdvan Arslan kaza yerinde öldü. Erol Uçkun ise, ilk müdahalenin ardından, Buca Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Uçkun'dan alınan kan örneğine yapılan testte, 2.66 promil alkollü olduğu belirlendi.

UMUT İÇİN İZMİR'E GELMİŞTİ

Ailesine yardım için çalışan Rıdvan Arslan'ın acı haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı. Amca İhsan Arslan, "Çalışmak için, umut için İzmir'e gelmişti. Ama alkollü sürücünün kurbanı oldu" dedi. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Rıdvan Arslan'ın cenazesinin, memleketine götürüleceği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.07 15:31 - Son Güncellenme: 2013.04.07 15:32 - Zeynep Çelik
A