İzindeki savcının dosyasından evrak çaldılar! 4 şüpheliyi tahliye ettirdiler

İzindeki savcının dosyasından evrak çaldılar! 4 şüpheliyi tahliye ettirdiler

Mersin'de, trafikte tartıştıkları iki kardeşi bıçak ve silahla yaralayan 4 kişi tutuklandı. Soruşturmayı yürüten savcı adli tatildeyken, dosyadaki önemli evraklar çalındı. Olaya ilişkin tüm görüntüleri çalan kişiler tutukluluğa itiraz etti. İtirazın yapıldığı gün 4 şüpheli de tahliye edildi. Tatil dönüşü dosyasına bakan savcı şoke oldu. Dosyadan çalınan tüm evraklara ilişkin tutanak hazırlandı.

2024.09.10 09:48 - Son Güncellenme: 2024.09.10 09:49 - Güncel - HALKTV
A
İzindeki savcının dosyasından evrak çaldılar! 4 şüpheliyi tahliye ettirdiler

Halk Tv'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre; yargı tarihinde, örneğine az rastlanır olayın gerisinde yer alan trafikteki kavga ve yaralama olayı geçen 4 Haziran günü Mersin Mezitli'de yaşandı.

Şehir içi nakliye işi yapan Ulaş A., kardeşi Hasan B. A. ile bir arkadaşları, bir adrese yük götürmek üzere yola çıktı.

Kamyonet içindeki bu kişiler trafikte yol aldıktan bir süre sonra, bir başka aracın sürücüsü Berat M. ile yol tartışması yaşadı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.09.10 09:48 - Son Güncellenme: 2024.09.10 09:49 - HALKTV
A