İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti

Bursalı siyasi isimler oylarını kullanmaya devam ediyor. İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay, oyunu kullandı.

2023.05.14 12:58 - Son Güncellenme: 2023.05.14 13:19 - Bursa Bölge - HÜSEYİN İZCİ
A
İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti
00:48 İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti -2

İLGİLİ VİDEO

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti -2

00:52 İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti

İLGİLİ VİDEO

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay sandık başına gitti

HÜSEYİN İZCİ - SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN

Ülke genelinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için sabah saatlerinden itibaren oy kullanma işlemi devam ederken, İYİ Parti Bursa 1. bölge 2. sıra milletvekili Sevinç Atabay da oyunu kullandı.

Atabay, Bursa Nilüfer'de bulunan Sadettin Türküm Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Atabay'a İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ve Nilüfer İlçe başkanı Levent Öncü eşlik etti.

"AYDINLIK GÜNLER YARIN SABAH BAŞLAMIŞ OLACAK"

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için oyunu kullanan İYİ Parti Milletvekili adayı Sevinç Atabay, "Gördüğünüz gibi büyük bir kalabalık var. Ben tahmin ediyorum ki Türkiye genelinde çok büyük bir katılımla sandıklara gitmiş bulunuyoruz. Bu da şunu gösteriyor, tek adam sistemine herkes son vermek istiyor. Biz Parlamenter sistemine inandık ve hep birlikte yola çıktık. Bu yolculuk da bunun çok doğru bir yol olduğunu gösteriyor. Hukukun üstünlüğünde demokratik bir Türkiye'de cumhuriyetin 100. yılında çağdaş, laik bir eğitim ile hep birlikte yeniden o istediğimiz güzel ve mutlu günlere kavuşacağız. Burada bir okul ortamında bunu görmek beni ayrıca eğitimci olarak çok mutlu etti. Aydınlık günler yarın sabah başlamış olacak" ifadelerini kullandı. 

"BURSA'DAN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ"

Atabay, "Bizim sahadaki tüm çalışmalarımız gösterdi ki Bursa kararını net bir şekilde aslında haftalar öncesinde vermişti. Eminim Sayın 13.Cumhurbaşkanı'nı biz Bursa'dan büyük bir çoğunlukla sağlamış olacağız. Ama kendi partimiz açısından İYİ Parti açısından da çok güzel sonuçlar alacağız. Parlamentoda güçlü bir şekilde Bursa kendisini temsil edecek ve bu da yıllardır Bursa'nın siyaseten yalnız kalmışlığını biz özellikle İYİ Parti'nin milletvekilleriyle güçlü bir şekilde temsil etmeye hazır olduğumuzu ben burada hissediyorum" dedi. 

"BİZ BÜTÜN TÜRKİYE BİRLEŞTİK VE İYİ PARTİ BUNUN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTI"

Atabay, "Gerçekten Bursa'da mükemmel bir İYİ Parti il teşkilatı var. Ilçelerimizle birlikte şunu gördüm. Hani bir sloganla başladık biliyorsunuz değil mi? Birleşe birleşe kazanacağız. Biz bütün Türkiye birleştik ve İYİ Parti de bunun öncülüğünü yaptı. Başta genel başkanımız olmak üzere o birleşmenin en güzel örneğini gösterdi. Daha da güçlendik. Son günlerde yine bizim sloganımızla söyleyeyim. Tarih yazdı Türkiye. Ne mutlu bizlere" diye konuştu. 

"ATABAY İYİ PARTİ KADROLARINA İNANILMAZ BİR KATKI KOYDU"

Sevinç Atabay'a eşlik eden İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu ise, "Önce Sayın Vekilimiz Sevinç Atabay hocamın da değindiği gibi Bursa gerçekten sandıklara inanılmaz bir katılım oranı yükseklik var. Bu da vatandaşın ne kadar demokrasiyi özlediğini ve tekrar bu ülkede taçlanması için nasıl bir irade koyduğunu çok somut göstergesi. Sevinç hocam yaklaşık 1 aydır Bursa'da. Bizim genel başkan yardımcımız ama Bursa'dan Bursalıymış gibi Bursa'da girip çıkmadığı mahalle kalmadan, birinci bölgedeki 6 ilçemizin her mahallesini ziyaret ederek yoğun bir saha çalışması gösterdi. Yoğun bir performans gösterdi. Bu da bize İYİ Parti kadrolarına inanılmaz bir katkı koydu. Ben özellikle sizin aracılığınızla bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte milletvekili olarak da 28. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde parlamentoda Bursa'nın çok somut bir temsilcisi olacak diğer adaylarımızla birlikte" ifadelerine yer verdi. 

"VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

İYİ Parti Nilüfer ilçe Başkanı Levent Öncü ise, "Benim söyleyeceğim tek bir cümle var. Vatandaşımız yüz yıl önce saraydan alınıp halka verilen bu yetkiyi bugün görüyoruz ki tekrar saraydan, tek adamdan alınarak tekrar vatandaş edilmek için sandığına sahip çıkıyor. Biz de ilçe teşkilatı olarak tüm sandıklarda yerimizi aldık. Görevimizi yapıyoruz. Biz de vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacağız. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.05.14 12:58 - Son Güncellenme: 2023.05.14 13:19 - HÜSEYİN İZCİ
A