İTO Başkanı Avdagiç istihdam desteğini değerlendirdi
İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan istihdama destek müjdesine ilişkin değerlendirmede bulundu.
2022.04.12 23:25 - Son Güncellenme: 2022.04.12 23:26 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
Twitter hesabından paylaşımda bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, söz konusu durumun işverene cazip bir istihdam fırsatı sunacağını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:
"İşbaşı Eğitim Programı'nda ek istihdam taahhüt eden firmalarımızın işe alacakları her çalışanın tüm ücret ve primlerini 3 veya 6 ay Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının karşılaması, binlerce kişiye mesleki deneyim ve iş tecrübesi, işverene de cazip bir istihdam imkanı sunacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek, şartları sağlayan işletmelerimizi ve çalışanlarımızı bu fırsatı değerlendirmek üzere Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) İşbaşı Eğitim Programı'na katılmaya davet ediyoruz."