İtfaiye gelmedi, 3. katta mahsur kalan kedi kaderine terk edildi - ÖZEL HABER
Bursa'da üçüncü katın balkonunda mahsur kalan sokak kedisi, 3 gündür aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi veriyor. Mahalle sakinlerinin ihbarına rağmen itfaiye gelmedi, kedi kaderine terk edildi.
2011.09.15 08:56 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Şükraniye Mahallesi Yeni Sokak'ta bir apartmanın üçüncü katında balkonda sokak kedisi mahsur kaldı. 3 gündür balkonda olduğunu öne süren mahalle sakinleri, durumu itfaiyeye haber verdi. İtfaiyenin 'Polise haber verin, biz özel mülke giremeyiz. Polis gelirse biz de geliriz' yanıtını verdiği iddia edildi. Durumu bu kez 155 polis imdatı arayarak bilgi veren vatandaşlar, polisin gelmesine rağmen itfaiyenin gelmemesine tepki gösterdi.
İTFAİYE SORUMLULUKTAN KAÇTI!
Olay yerine gelen emniyet güçlerinin de aramasına rağmen itfaiyenin 'Biz sorumluluk almayız. Belki pahalı bir kedidir. Kedinin sahibi bizi zor durumda bırakır. Biz gelemeyiz' yanıtı üzerine bazı vatandaşlar kediyi çıkarmak için yan apartmanın terasından girişimlerde bulundu ancak, kedi balkondan çıkartılamadı.
Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında kedi balkonda kaderine terk edilirken, evde eşyanın da olmaması dikkat çekti.