İstismar davası sonrası adliye koridorunda kavga: 6 gözaltı
Kayseri Adliyesi'nde cinsel istismar davası sonrası çıkan kavgada 6 kişi gözaltına alındı.
2018.12.20 15:21 - Son Güncellenme: 2018.12.20 15:22 - Güncel - HABER MERKEZİOlay, 11.00 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi Plevne Mahallesi'nde bulunan Kayseri Adliyesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuksuz yargılanan K.K hakim karşına çıktı.
Mahkemenin duruşmayı ertelemesinin ardından mahkeme salonunun çıkışında şikayetçi ve davalı 2 taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası mahkeme salonunun bulunduğu koridorda arbede yaşandı.
Olaya, adliyede bulunan çevik kuvvet ve genel hizmet polis memuru ile sivil polisler müdahale etti. Kavga sonrası polis ekipleri 2 taraftan da 3'er kişi olmak üzere toplam 6 kişiyi polis noktasına götürdü.
Adliyedeki ilk işlemlerinin ardından şikayetçi aileden M.D.,M.D. ve A.D. ile tutuksuz yargılanan K.K ile yakınlarından N.B ve F.B. ifadeleri alınmak üzere Reşat Vural Polis Merkezi'ne götürüldü. Tarafların karakoldaki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
00:54
-
00:17
-
02:44
-
01:15
-
02:57
En Çok Okunanlar
- Kartalkaya'da vefat eden Bursalı ailenin...
- Yanan otelde aynı aileden 14 kişi vardı!...
- Bolu'daki otel yangınında hayatını...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Facianın yaşandığı Grand Kartal Otel'den...
- Bursa'da Renault tasarruftan vazgeçti:...
- Bolu'daki otele daha önce yapılan yorumlar...
- Bursa'da barış yemeğinde silahlar çekildi!
- Türkiye'nin dev yem şirketi konkordato...
- Bursa Büyükşehir'den izinsiz afişlere...
- Kartalkaya'daki otel yangınında hayatını...
- Bolu Belediyesi yanan oteldeki restoran...
- Bursa'da firari hükümlüler evlerinde...
- Bursa'da Çınarcık Barajı'ndaki çalışmalar...
- Otel faciasında 12'nci kattan atlayan...