"İstikrarı bozmak ihanetle eşdeğerdir"

"İstikrarı bozmak ihanetle eşdeğerdir"

SAMSUN AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türkiye'nin emin adımlarla yoluna ilerlediğini belirterek, "Dünyanın en istikrarlı ülkesiyiz. Bu istikrarı bozmak ihanetle eşdeğerdir" dedi.

2013.04.15 13:07 - Son Güncellenme: 2013.04.15 13:08 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
"İstikrarı bozmak ihanetle eşdeğerdir"

Samsun'un Alaçam İlçesi'nde, partileriyle ilçe binasında biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Türkiye'nin emin adımlarla muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için ilerlediğini söyledi. Türkiye'nin AK Parti'yle istikrarı yakaladığını dile getiren Demir, "Yapılan çalışmalar, üretilen hizmetler hepsi milletimiz için. Şu anda dünyanın en istikrarlı ülkesiyiz. Büyük ekonomisi olan ülkeler çalkalanmaya başladı. Bu istikrarı bozmak için bazı kesimler çaba gösteriyor. Bu istikrarı bozmak ihanetle eşdeğerdir" diye konuştu.
Toplantıda kadın partilinin çokluğuna da dikkati çeken Milletvekili Demir, "Yerel siyasette kadın olmalıdır. Burada arkadaşlarımızın çokluğu beni memnun etti. Partimiz kadınların siyasete katkısını artırabilmek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Partimize oy verenlerin yüzde 54'ünü kadınlar oluşturuyor. AK Parti, iktidara ilk geldiğinde TBMM'de kadın milletvekili oranı yüzde 4.6 iken 2011 seçimlerinde bu oran yüzde 14.1'e çıktı. Bu artış, AK Parti'nin ve Genel Başkanımızın kadına verdiği değeri, siyasette kadının olmasını ne kadar önemsediğini, verdiği sözleri tutarak kadınları siyasette yukarılara taşıdığını gözler önüne sermektedir" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.04.15 13:07 - Son Güncellenme: 2013.04.15 13:08 - HABER MERKEZİ
A