İşte Amy'nin mirası

İşte Amy'nin mirası

O henüz 15 yaşında... Vaftiz annesi Amy Winehouse hayata elveda diyeli 6 gün oldu... Hâlbuki daha ondan öğrenecek çok şeyi vardı.

2011.07.28 13:18 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
İşte Amy'nin mirası

Şimdilerde çıkardığı yeni albümüyle ve küçücük bedeninden çıkan, Amy'i aratmayan güçlü sesiyle adından söz ettiren Dionne Bromfield, stiliyle de vaftiz annesinin izinden gidiyor.

Yaşama 27 yaşında veda eden ve arkasında sadece iki albüm bırakan Amy Winehouse, vaftiz kızını hayattayken veliahdı olarak gösterdi ve desteğini hiç esirgemedi. Şimdilerde ise akıllarda şu soru var; Dionne vaftiz annesinin hayalini gerçekleştirebilecek mi?
KIZI İÇİN PLAK ŞİRKETİ KURDU

Amy, onun müzik kariyeri için rehberlik ediyordu. Küçücük yaşına rağmen güçlü bir sesi olan Dionne, vaftiz annesinin verdiği eğitim ve destekle gün geçtikçe daha da başarılı oluyordu.

Dionne, çok yetenekli bir çocuktu. Amy'nin şarkılarına vokal yapıyor hatta beraber beste de yapıyorlardı.

Hatta Amy, kızına albüm çıkarmak için bir plak şirketi kurdu. Lioness Records'dan ilk albümü vaftiz kızına 2009'da çıkardı.

"ÖLÜM HABERİ BİLE ALSAN O SAHNEYE ÇIKMALISIN"
Dionne, ünlü şarkıcının ona her zaman müziğini kendisinin üretmesi konusunda öğütler verdiğini ve ne zaman başı sıkışsa yardım ettiğini söyleyerek "Onu çok özleyeceğim" dedi.

Dionne, vaftiz annesinin ölüm haberini vereceği konserden tam 20 dakika önce aldı. Ama Amy'den öğrendiği bir şey vardı; 'ölüm haberi bile alsan o sahneye çıkmalısın.' Dionne de öyle yaptı ve sahnede yarım saat boyunca muhteşem bir kalabalığa şarkılarını söyledi.

Amy Winehouse, geçen hafta İngilizlerin çok sevdiği dans yarışması formatındaki televizyon programı Strictly Come Dancing'de ilk single'ı Mama Said'i canlı söyleyen Dionne Bromfield'e geri vokalde eşlik etmişti.
HÜRRİYET

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.07.28 13:18 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A