İstanbul'un radyosu yayına başladı

İstanbul'un radyosu yayına başladı

Sadece İstanbul ile ilgili yayın yapacak Radyo İstanbul Ajansı'nın tanıtım toplantısı yapıldı.

2013.02.21 15:30 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul'un radyosu yayına başladı

'Şehri Dinleyin' sloganıyla yayın hayatına başlayan ve İl Özel İdaresi bünyesindeki Radyo İstanbul Ajansı'nın tanıtım toplantısına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu ve Radyo İstanbul Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Bekir Kaplan davetliler katıldı.

"BU, KAMUNUN SESİ DEĞİL İSTANBUL'UN SESİ RADYOSU OLACAKTIR"

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Bugün İstanbulumuzu dinleme noktasında yine önemli bir açılışı birlikte yapıyoruz. Bugün dijital yayıncılıkta Radyo İstanbul'un açılışını hep beraber yapacağız. Radyomuzun İstanbul'a bu şehrin hemşerilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Radyomuz 'Şehri dinleyin' sloganıyla yayın hayatına başlayacak. Bu şehri dinlememiz gerekiyor. Bu şehrin bize neler anlattığının mutlaka dikkatle takip edilmesi gerekiyor. Biz bu güzel şehrin hemşerileri arasında bir köprü kuralım ve bu şehri onlara dinletelim istiyoruz. Bu radyonun yayın hayatına başlaması beni de çok heyecanlandırıyor. Sadece İstanbul temalı sadece İstanbul'a özel yayın yapacak bir radyoya İstanbul kavuşmuş olacak " diye konuştu.

Vali Mutlu, "Dolu dolu programlar yaparak 24 saat yayın hayatında olacağız. 24 saat İstanbul'u dinleyerek geçireceğiz. Emeği geçen bütün dostları yürekten kutluyorum. Radyomuzun bu kadar güçlü bir kadroya sahip olmasında bize destek veren gazetecilere televizyonculara ve radyoculara bize verdiğiniz destekten ötürü teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.

"SADECE İSTANBUL'U ANLATAN BİR RADYOYA İHTİYAÇ VARDI"

Radyoda haftada bir gün yayın yapacak olan Gezegen Mehmet olarak bilinen radyocu Mehmet Akbay, "İstanbul'un buna gerçekten ihtiyacı vardır. Bütün büyük şehirlerin kent radyoları vardır. Ne yazık ki bu kent radyoculuğu Türkiye'de oturmuş değil. Sadece İstanbul'u anlatan bir radyoya ihtiyaç vardı" dedi. Konuşmaların ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Radyo İstanbul Ajansı'nın ilk yayınına da katıldı. Mutlu internet üzerinden dijital yayın yapan Radyocu Mehmet Akbay'ın sunduğu programda canlı yayına da katıldı. İstanbul İl Özel İdaresi bünyesinde kurulan Radyo İstanbul Ajansı, www.istanbulajansi.com internet sitesindeki radyo linkinden dinlenebilecek.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.02.21 15:30 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:31 - HABER MERKEZİ
A