"İstanbul tesadüflere terk edilemez"

"İstanbul tesadüflere terk edilemez"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday gösterilen Başkan Kadir Topbaş, belediye binası önünde sevgi gösterileriyle karşılandı. Topbaş, ""İstanbul tesadüflere terk edilemez, İstanbul maceralara sürüklenemez" dedi.

2013.12.06 16:11 - Son Güncellenme: 2013.12.06 16:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
"İstanbul tesadüflere terk edilemez"

AK Parti'den yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Kadir Topbaş, belediye binası girişinde kendisini tebrik etmek isteyen mesai arkadaşları ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fatih Camii'nde cuma namazının ardından belediye binasına gelen Başkan Topbaş, tebrikleri kabul ettikten sonra burada kalabalığa hitap etti.

Başkan Topbaş, "Gerçekten benim için bir sürpriz olarak gördüğüm bu yakın ilginizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kıtaların buluştuğu ve geçmişte devletlerin liderlerin hedefi noktasına gelmiş aziz İstanbul'a 10 yıldan beri hizmet etmenin haklı gururunu beraber yaşamaktayız. Siz değerli mesai arkadaşlarımızla beraberce bu sorumluluğu yarine getirebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük" dedi.

Kendisini yeniden aday gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Topbaş, " Ben özellikle Sayın Başbakanımıza, siyasi partime ve İstanbul'un kamuoyu yoklamalarında yansımalarına teşekkür ediyorum. Uzun çalışmalar sonucunda tabi ki Türkiye siyasi hayatının da merkezi sayılan bu güzel kentin belediye başkanlığı çok önemliydi" diye konuştu.

İstanbul'u kast ederek 'bu kente yöneticiyi tespit etmek bir hassasiyet isterdi' diyerek sözlerini sürdüren Topbaş, " Türkiye ekonomisinin lokomotif kenti sadece Türkiye ye karşı değil dünyaya karşı sorumlu olan bu kentte yöneticiyi tespit etmek bir hassasiyet isterdi. Tabi şimdi İstanbulluların güven duygusunu almak seçimlerde buna layık olduğumuzu göstermek ve vatandaşımızdan yetki almak, hedefimiz bu. Biz İstanbulumuzu biliriz İstanbul da bizi biliyor. Bu kentin hafızası bizde" dedi.

"İSTANBUL MACERALARA SÜRÜKLENEMEZ"

Muhalefete yüklenen Başkan Topbaş, "İstanbul tesadüflere terk edilemez, İstanbul maceralara sürüklenemez, İstanbul ne olursa olsun olamaz, böyle bir şehir. Neler yapılması gerektiğini biliyoruz. Geçmiş seçimlerde bir söz kullandım; boş tenekenin sesi çok çıkar demiştim. Evet biz iş yapıyoruz, iş üretiyoruz, hizmet üretiyoruz. Biz bu şehre ve bu ülkeye hizmetkar olarak geldik. Bunun gururunu da yaşamaktayız. Ve inanıyorum ki partimin beni tekrar aday olarak göstermesi birlikte İstanbullunun da vereceği desteğe inanıyorum ve 2019'a vardığımız zaman inanıyorum ki bu kürsüden sizlere veda ederken çok şeyler söyleyeceğiz. Geriye baktığımız zaman çok şeyler göreceğiz. 2019'da görevim sona erdiğinde üçüncü dönem olarak inanıyorum ki İstanbul'a yaptıklarımızla gurur duyacağız ve İstanbulluların hayır dualarıyla biz hayatımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

""HAYALLERİNİN ERİŞEMEYECEĞİ ŞEYLERİ YAPACAĞIZ"

Yeni dönemle birlikte hayallerin erişemeyeceği projeleri hayata geçireceklerini müjdeleyen Başkan Topbaş, "Hayallerinin erişemeyeceği şeyleri yapacağız. Bunu biz yapacağız. Olur mu diyecekler, nasıl iş diyecekler, hayret diyecekler. Gerçekten bir proje daha geliştirdik. Zamanı gelince onu da söyleyeceğiz. Çok farklı bir şey inşallah ve İstanbul'a çok şey katacak" dedi.

Belediye nezdinde 693 kişinin kadroya alınacağını da müjdeleyen Kadir Topbaş, "Elimizdeki kadrolardan buna sözleşmeli geçebilecek kriterlere erişmiş olan 693 kardeşimizi sözleşmeli olarak alacağız. Talimatı verdim. Hayırlı olsun diyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Topbaş, yaptığı konuşmanın ardından kendisini tebrik etmek için toplanan kalabalığa kırmızı karanfil attı. Topbaş daha sonra belediye binasına geçti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.12.06 16:11 - Son Güncellenme: 2013.12.06 16:11 - HABER MERKEZİ
A