İstanbul Sancaktepe'de anne ve çocuğuna İETT otobüsü çarptı

İstanbul Sancaktepe'de anne ve çocuğuna İETT otobüsü çarptı

Sancaktepe'de ters yönde ilerleyen İETT otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan çocuk yaralanırken, anne kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

2022.07.01 11:39 - Son Güncellenme: 2022.07.01 11:54 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul Sancaktepe'de anne ve çocuğuna İETT otobüsü  çarptı

Kaza, Sancaktepe Emek Mahallesi Namık Kemal Caddesinde dün 14.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ters yönde ilerleyen İETT otobüsü hastaneye gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk metrelerce savrularak yaralandı. Anne ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazayı gören çevredekiler çocuğu kucaklayarak Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.07.01 11:39 - Son Güncellenme: 2022.07.01 11:54 - HABER MERKEZİ
A