İstanbul Maltepe'de ormanlık alanda ceset bulundu

İstanbul Maltepe'de ormanlık alanda ceset bulundu

Maltepe'de ormanlık alanda 50'li yaşlarında üzerinden kimlik çıkmayan bir erkeğe ait olduğu belirtilen ceset bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve 50'li yaşlarda bir erkeğe ait olduğu belirtilen cesedin yaklaşık 5 günlük olduğu belirtildi.

2022.10.10 09:36 - Son Güncellenme: 2022.10.10 09:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul Maltepe'de ormanlık alanda ceset bulundu

Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi Ferhatpaşa Caddesi üzerinde ormanlık alanda dün akşam saatlerinde vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yerde hareketsiz yaşan kişinin öldüğü belirlendi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti.

5 GÜNLÜK CESET

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bölgede delil araştırması yapıldı. Yapılan inceleme ve kontrollerde 50'li yaşlarda bir erkeğe ait olduğu belirtilen olduğu cesedin üzerinden kimliğini belirleyecek herhangi bir belge çıkmadı.

Yaklaşık 5 günlük olduğu düşünülen ceset, kimlik tespitinin yapılması ve ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2022.10.10 09:36 - Son Güncellenme: 2022.10.10 09:36 - HABER MERKEZİ
A