İstanbul'da tramvay hattında kaza

İstanbul'da tramvay hattında kaza

İstanbul Karaköy'de, tramvay, dönülmesi yasak yola girmeye çalışan taksiyle çarpıştı. Taksi sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı kaza sonrası tramvay seferleri bir süre aksarken, Eminönü yönüne de trafik yoğunluğu yaşandı.

2021.07.16 19:14 - Son Güncellenme: 2021.07.16 19:29 - Güncel
A
İstanbul'da tramvay hattında kaza

Kemeraltı Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, Kabataş'tan Karaköy yönüne ilerleyen 34 TBJ 07 plakalı taksi sürücüsü, yasak olmasına rağmen sola dönmek istedi. Taksici, uyarı levhasına aldırış etmeden tramvay yoluna girerek dönüş yaptığı sırada, Kabataş'tan Bağcılar yönüne sefer yapan tramvayla çarpıştı. Sol tarafından hasar gören taksi, tramvayın önünde bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Vatmanın taksiyi son anda görüp, fren yapması sayesinde, olası bir facianın önüne geçildiği öğrenildi. Kazayı hafif yaralarla atlatan taksici, kendi imkanlarıyla yolcu kapısından çıktı. Kaza yerine yakın bir eczanede ilk müdahalesi yapılan yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası tramvay seferleri bir süre aksadı, Eminönü yönünde ise trafik yoğunluğu yaşandı. Taksinin tramvay yolundan çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından seferler normale döndü.

Kazanın taksi sürücüsünün yasak yöne girmek istemesi nedeniyle meydana geldiğini belirten Mecnun Çamyar, "'Taksi şoförü tramvayı geçerim diye düşündü. Sola dönüş zaten yok burada. Tramvay bir anda çarptı. Taksi şoförü yaralandı, kaburgaları kırık. Kolunda da açılma vardı'' diye konuştu.


 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.07.16 19:14 - Son Güncellenme: 2021.07.16 19:29 - Kübra Coşar-pasif
A