İstanbul'da kuaföre molotoflu saldırı!

İstanbul'da kuaföre molotoflu saldırı!

Akşam vakti bir kuaförün önüne gelerek camı kırıp, içeriye molotof atan ikili kaçmaya başladı. Dükkandaki yangın, ekiplerce söndürülürken olay anı kameraya yansıdı.

2023.07.05 11:32 - Son Güncellenme: 2023.07.05 11:33 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul'da kuaföre molotoflu saldırı!
03:00 İstanbul'da kuaföre molotoflu saldırı!

İLGİLİ VİDEO

İstanbul'da kuaföre molotoflu saldırı!

Bayrampaşa Orta Mahalle'deki kimliği belirsiz 2 kişi bir kuaförün bulunduğu sokağa gelerek bekledi. Daha sonra dükkanın önüne gelen şüphelilerden biri, içerisinde sert bir cisim bulunan poşetle kuaförün camını kırdı. Diğer şahıs da elinde bulunan molotofkokteyli kırılan camdan içeri attı.

Ekipler yangını döndürdü

Saldırının ardından dükkanda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde incelemelerini yapan polis ekipleri de şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan, edinilen ilk bilgilere göre, olayın terör boyutunun olmadığı öğrenildi.

Saldırı anı kamerada

Molotofkokteyli ile saldırı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, 2 şüphelinin dükkanın önüne geldiği görülüyor. Şüphelilerden biri camı kırarken diğeri de içeriye molotofkokteyli atıyor. Daha sonra koşarak uzaklaşıyorlar.

"Bir sebep bulamadık"

Mahalle esnafı Sefa Gürocak şu ifadeleri aktardı;

3 ya da 4 gün önce gece yarısında oldu. Saat 04.15'te 10 dakika boyunca kaldırımda oturuyorlar. Sonra biri kaldırım taşını cama atıyor. Öteki molotofkokteylini içeri atıyor. Atmalarıyla kaçmaları bir oluyor. Bir sebep bulamadık. Terör olayı mı, başka bir amaçla mı yaptılar, net bir bilgimiz yok. Herhangi bir husumetleri yok. İçeriyi hemen söndürdüler. Maddi olarak hasarları var.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2023.07.05 11:32 - Son Güncellenme: 2023.07.05 11:33 - HABER MERKEZİ
A