İstanbul'da kavgada çenesini kırmışlardı! Duruşmada özür dilediler

İstanbul'da kavgada çenesini kırmışlardı! Duruşmada özür dilediler

İstanbul'da yol verme tartışması sonrası gazeteci Ekrem Biçeroğlu'nu darp ederek çenesini kıran iki sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklar mahkemede yaptığı savunmada olayın bir anlık sinirle olduğunu söyleyerek Biçeroğlu'ndan özür diledi. Biçeroğlu ise, çenesinin büyük bölümünde hissizlik olduğunu, alnında, burnunda ve dudağında dikişler olduğunu söyleyerek sanıklardan şikayetçi olduğunu söyledi.

2021.09.02 12:45 - Son Güncellenme: 2021.09.02 12:52 - Güncel
A
İstanbul'da kavgada çenesini kırmışlardı! Duruşmada özür dilediler

İstanbul Kağıthane'de 1 Temmuz günü meydana gelen olayda, Anadolu Ajans muhabiri Ekrem Biçeroğlu trafikte motosikletli Ufuk Akdağ ve Doğukan Serdar ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası çıkan kavgada Akdağ ve Serdar, Ekrem Biçeroğlu'nu darp ederek çenesini kırdı. Yaşanan olayın ardından tutuklanan Ufuk Akdağ ile Doğukan Serdar hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.

"ÇENEMDE HİSSİZLİK VAR"

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar ile müşteki Ekrem Biçeroğlu katıldı. Duruşmada ifade veren müşteki Biçeroğlu, aracıyla sola dönmek için sinyal verdiği sırada, sanıkların üzerinde bulunduğu motosikletle sol aynasına çarptığını söyledi.

Sanıkların motosikletten düştüklerini ve sonrasında koşarak aracının yanına geldiklerini anlatan Biçeroğlu, "Durumu kontrol altına almak için araçtan indim. Küfür etmedim. Kimseye vurmadım. Tam bir cümle kurmak üzereyken sanıklardan birisi yüzüme yumruk attı. Sonrasında dizlerimin üstüne düştüm. Yerde de vurmaya devam ettiler. Bu olay nedeniyle çenem kırıldı. Ameliyat oldum. Çenemin bir bölümünde hissizlik var. Alnıma 7 dikiş atıldı. Burnumun üzerinde ve dudak üstümde de dikiş var. Yüzümde izler kaldı. Sanıklardan şikayetçiyim" dedi.

"BİR ANLIK SİNİRLE OLDU"

Savunma yapan sanıklar ise Ekrem Biçeroğlu'nun sinyal vermeden döndüğü için kaza olduğunu söyledi. Sanık Doğukan Serdar, "Bir anlık sinirle oldu. Kendisinden özür diliyoruz. Maddi zararını karşılamak istiyoruz" dedi. Alınan ifade ve savunmalarına ardından mahkeme sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.09.02 12:45 - Son Güncellenme: 2021.09.02 12:52 - Sevcan Sarıkaya
A