İstanbul'da 8 katlı işyerinde korkutan yangın

İstanbul'da 8 katlı işyerinde korkutan yangın

Büyükçekmece'de bulunan 8 katlı bir işyerinin deposunda yangın çıktı. Yangın sırasında bir camın patlamasıyla kafasına cam parçaları isabet eden kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangını izleyip, görüntülemeye çalışan kalabalık, salgını unutarak sosyal mesafeyi hiçe saydı.

2020.12.31 14:43 - Son Güncellenme: 2020.12.31 14:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul'da 8 katlı işyerinde korkutan yangın

Yangın saat 13.00 sıralarında Hadımköy Yolu Caddesi'nde bulunan 8 katlı bir işyerinin depo kısmında çıktı. Depodan çıkan alevleri görenler durumu itfaiyeye bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

CAM PATLADI, BİR KİŞİ YARALANDI

Yangın sırasında bir camın patlaması sonucu kafasına cam parçaları isabet eden bir kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken itfaiye depoda çıkan yangını söndürdü.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ABLASINI BEKLEDİ

İşyerinde çalıştığı öğrenilen bir kadın ablasının içeride mahsur kaldığını düşünerek gözyaşları içinde ablasının çıkmasını bekledi ancak kadının ablasının yangın sırasında dışarı çıktığı ortaya çıktı.

YANGINI GÖRÜNTÜLEME YARIŞINA GİRENLER SALGINI UNUTTU

Öte yandan işyerinde çıkan yangını izleyen ve görüntülemeye çalışan büyük bir kalabalık grup corona virüs salgınını unutarak sosyal mesafe kuralını hiçe saydı.

Bazı meraklı kişilerin maske bile takmadığı görüldü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.12.31 14:43 - Son Güncellenme: 2020.12.31 14:43 - HABER MERKEZİ
A