İstanbul bu akşam böyle olacak
Büyük Rüşvet Operasyonu'yla 17 Aralık'ta başlayan süreç, bu kez sokaklara yansıyor. Bu akşam İstanbul'da iki ayrı noktada iki farklı organizasyon yapılacak.
2013.12.27 11:48 - Son Güncellenme: 2013.12.27 11:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
Taksim Platformu'nun davetiyle, Gezi olayları sonrası, polisin meydanı gösterilere yasakladığı Taksim'de saat 19.00'dan itibaren 'Hükümet İstifa'ya çağırılacak. Sakarya'daki programını tamamlayıp İstanbul'a dönecek olan Başbakan Erdoğan'a destek için ise AK Partililer saat 17.00'de havalimanına akın edecek. Polis, basın açıklaması adı altında gerçekleştirilecek olan Taksim'deki protestoya izinsiz olduğu gerekçesiyle müsaade etmeyeceğini açıkladı.
ATATÜRK HAVALİMANI SAAT 17.00
AK Partililer, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da örgütlenerek, Cuma namazı sonrası miting düzenleyecekler. Yeni Cami'de Cuma namazını kılacak olan partililer, "Duaya Davet Mitingi" düzenleyip oradan da Atatürk Havalimanı'na gidecekler.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'da, bu gün Sakarya'daki programları sonrası akşam İstanbul'a dönecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya hazırlanıyor. İl Başkanlığı'nın hazırlayıp sosyal paylaşım platformunda yayınlanan çağrıda, "Yarın Cuma mübarek olsun. Yarın, Yeni Türkiye için istiklal mücadelesi veren Başbakanımızı karşılıyoruz. Atatürk Havalimanı, saat 17.00" ifadesi yer aldı.