İstanbul Avcılar'da yayalara açık caddedeki motosikletlilere ceza

İstanbul Avcılar'da yayalara açık caddedeki motosikletlilere ceza

İstanbul Avcılar'da araç trafiğine kapalı Marmara Caddesi'nde motosiklet kullananlara yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 12 motosiklet sahibi ile sürücüsüne toplam 11 bin lira ceza kesildi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, araç trafiğine kapalı Marmara Caddesi'nde motosiklet kullanımına yönelik şikayetler üzerine Avcılar Belediyesi zabıtası ile birlikte ortak denetim yaptı.

2021.09.23 11:30 - Son Güncellenme: 2021.09.23 11:32 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul Avcılar'da yayalara açık caddedeki motosikletlilere ceza

Motorlu araçların ancak izin ile belli saatlerde girebildiği caddede motosikletle sipariş yetiştirmek için kurallara aykırı yayaların arasında ilerleyen sürücüler tek tek durduruldu. Ayrıca caddeyi bölen Çiğdem Caddesi'nden de geçen motosikletlere yönelik denetim yapıldı.

Trafik ekiplerinin bir saat süren uygulamasında eksiklikleri tespit edilen ve kuralları ihlal ettiği saptanan 12 motosiklet sahibi ile sürücüsüne toplam 11 bin TL ceza kesildi. Bazı motosikletlerin muayenesiz ve plakasız olduğu, sürücülerden bir bölümünün de ehliyetsiz olduğu belirlendi. Bu araçlar trafikten alıkonularak çektirildi. Denetimler sırasında durdurulan su şirketlerine ait genellikle yabancı uyrukluların kullandığı motosikletlerde halatlarla tutturulmuş 18'er litrelik dolu veya boş 7 - 8 damacana taşındığı görüldü. Denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.09.23 11:30 - Son Güncellenme: 2021.09.23 11:32 - HABER MERKEZİ
A