İŞSİZLİK ÇILDIRTTI
Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 10 ay evvel iş bulamadığı için köprülü kavşaktan kendini atmak isterken polis tarafından ikna edilen şahıs, bu defa yüksek gerilim hattına çıkarak intihara kalkıştı
2011.02.01 18:06 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Balıkesir'e bağlı Bigadiç ilçesinin Güvençeşni köyünde oturan Ertan Çıtak (33), 10 ay evvel iş aramak için geldiği Karacabey'e dün tekrar geldi. İki gün boyunca iş arayan, fakat bir türlü bulamayan evli ve bir çocuk babası E.Ç., 40 bin voltluk akım geçen yüksek gerilim hattına çıktı.
Tedaş yanında bulunan yüksek gerilim hattına çıkan E.Ç'yi gören vatandaşların yüreği ağzına geldi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu tarafından ikna edilmek istenen E.Ç, ''Cebimde param yok. Aylardır iş arıyorum, fakat bulamıyorum. Artık bıktım. Ya bana iş bulun ya da ben yaşamak istemiyorum'' diyerek bağırmaya başladı.
Aşkınoğlu, "Kahvehanede çalışmak istiyorum" diyen E.Ç.'yi "Sana iş bulacağım" diyerek ikna etti. Yüksek gerilim hattından inen E.Ç. daha sonra Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu'nun otomobiliyle polis merkezine götürüldü.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:42
-
01:30
-
00:38
-
00:50
-
00:21
En Çok Okunanlar
- Dünya balinanın yuttuğu adamı konuşuyor!...
- Bursa trafiğinde akılalmaz anlar!...
- Bursa'da 'lan' kavgası! Duyunca deliye...
- Bursa'da takla atan otomobilde can pazarı!
- Yüksekten düşen itfaiye eri şehit oldu
- Bursa'da o yola dikkat: Trafiğe kapatılacak
- Bursa'da Ramazan pidesi ne kadar olacak?...
- Bakanlıktan yeni ifşa: Ünlü kahve markası...
- İhtiyaç kredisi limitleri yükseltildi
- Benzer olay Bursa'da da yaşanmıştı! Dünya...
- Antalya'dan kalkan uçak, yolcuların...
- Bursa Nilüfer'e 5 yıldızlı otel konforunda...
- Haftada 3 gün çalışarak 15 bin TL kazanma...
- İç çamaşır devi iflas etti
- Toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı