İşsiz genç, pompalı tüfekle intihar etti!

İşsiz genç, pompalı tüfekle intihar etti!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, işsiz olan 30 yaşındaki Metin Çimen, evde pompalı tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi.

2016.05.10 23:52 - Son Güncellenme: 2016.05.10 23:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İşsiz genç, pompalı tüfekle intihar etti!

Olay, bugün akşam saat 22.00 sıralarında Küçük Çiğli Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süredir işsiz olan tornacı ustası Metin Çimen, anne ve babasıyla birlikte yaşadığı evde pompalı tüfeği başına dayayıp tetiği çekti. Silah sesini duyan mahalle sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Çimen'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Bekar olan Metin Çimen'in odasında, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bulunduğu belirtildi.

Metin Çimen'in cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. 
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.05.10 23:52 - Son Güncellenme: 2016.05.10 23:57 - HABER MERKEZİ
A