İsrailli akademisyenden Erdoğan'a hakaret mektubu

İsrailli akademisyenden Erdoğan'a hakaret mektubu

ABD doğumlu İsrailli akademisyen Steven Plaut, İsrail'in Türkiye'den özür dilemesine tepki göstererek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye'ye hakaretler içeren bir mektup kaleme aldı.

2013.03.27 09:48 - Son Güncellenme: 2013.03.27 09:49 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
İsrailli akademisyenden Erdoğan'a hakaret mektubu

Mektupta, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu çaresi, uyuşuk ve Yahudi tarihinden kopuk olmakta suçlayan Plaut, Mavi Marmara baskını için  "Ben de sizden sadece 9 teröristi öldürdüğümüz ve Hamaslı Nazilere yardım getirmeye çalışan terörist gemileri batırmadığımızdan ötürü özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Hayfa Üniversitesi'nde ders veren Steven Plaut, Türkiye'yi Kıbrıs'ta işgalci olmakla suçlarken, İstanbul'un Antik Yunan'ın başkenti olduğunu belirterek, 'Konstantinopol'ün gerçek sahiplerine geri verilme zamanınını geldiğini' kaydetti.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.03.27 09:48 - Son Güncellenme: 2013.03.27 09:49 - HABER MERKEZİ
A