İsrail Han Yunus'ta bir eve saldırı düzenledi: Ölü ve yaralılar var
İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bir eve düzenlediği saldırıda ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.
2024.10.02 08:43 - Son Güncellenme: 2024.10.02 08:44 - Dünya - AA
Filistin resmi ajansı WAFA'nın Filistinli gazeteci Ahmed ez-Zerd'in ailesine dayandırdığı haberine göre, İsrail güçleri Han Yunus'un güneydoğusunda 2 katlı bir eve saldırı düzenledi.
Saldırıda aralarında gazeteci Zerd'in ağabeyi, amcası ve amca çocuklarının da bulunduğu çok sayıda aile üyesi hayatını kaybetti, Zerd ile annesi ve kardeşi de ağır yaralandı.
İsrail güçlerinin olay yerine yaklaşan herkese ateş etmesi nedeniyle yıkılan evin enkazı altında kalan ölü ve yaralıların çıkarılması için çalışma başlatılamıyor.
WAFA muhabiri, yıkılan evin enkazı altında kalan yaralıların kurtarılması için çağrı yaptığını ama kimsenin yaklaşamadığını ifade etti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
17:19
-
03:33
-
03:14
-
00:41
-
02:06
En Çok Okunanlar
- Askeri kışlada kavga çıktı: 2'si ağır çok...
- MEB liselerle ilgili düğmeye bastı! 4+4+4...
- Meteoroloji Bursa'yı sarıya boyadı! Camlar...
- Hayatını kaybeden Tanyeli'yle ilgili Bursa...
- İznik Gölü'nden su alan Gemlik Gübre'den...
- Bursaspor'un yeni teknik direktörü belli...
- Bursalı iş insanıyla ilgili kahreden...
- SED ödemeleri hesaplara yatırıldı
- Bursa Nilüfer Kayapa'da satışa çıkıyor!...
- Uyuşturucu bağımlısı şahıs babasını katletti!
- Özgür Özel'den Bursa açıklaması: İstifaya...
- Bursa'da feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı..
- Borsada işlem gören dev tekstil şirketi...
- Bursa'ya katlı mezarlık geliyor!
- Kapanan 200 yıllık mağaza tekrar açılıyor!...