İsrail'deki ABD Büyükelçiliği'ne baltalı saldırı

İsrail'deki ABD Büyükelçiliği'ne baltalı saldırı

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ABD Büyükelçiliği'ne saldırı düzenlendi. Bıçaklı saldırıda Elçilik'teki bir koruma görevlisinin yaralandığı öğrenildi.

2012.11.20 11:12 - Son Güncellenme: 2012.11.20 15:32 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
İsrail'deki ABD Büyükelçiliği'ne baltalı saldırı

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Gazze saldırısını durdurmak için "ateşkes" görüşmelerinde bulunmak amacıyla İsrail'e doğru hareket ederken, Tel Aviv'de ABD Büyükelçiliği'ne bir saldırı düzenlendi.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'ne düzenlenen bıçaklı saldırıda bir koruma görevlisi yaralandı.

İsrail polis sözcüsü yaptığı açıklamada, bıçaklı saldırı sırasında koruma görevlisinin ateş açtığını söyledi.

İsrail polis sözcüsü Luba Samri, "Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'ne yerel saatle 11.00'de gelen bir kişi, üzerindeki bıçak ve baltayla güvenlik görevlisine saldırdı" dedi.

İsrail radyosu ise, saldırganın yaralandığını duyurdu.

ABD Büyükelçiliği'ne saldıran kişinin üzerinde bir bıçak ve balta bulunduğu belirtildi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2012.11.20 11:12 - Son Güncellenme: 2012.11.20 15:32 - HABER MERKEZİ
A