İsrail askerleri 1 Filistinliyi yaraladı
İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Tubas kentine düzenledikleri baskında 1 Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladı.
2018.12.19 09:37 - Son Güncellenme: 2018.12.19 09:37 - Dünya - HABER MERKEZİGörgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Tubas'a bağlı Tamun beldesine sabaha karşı baskın yapan İsrail askerleri, olaya tepki gösteren Filistinlilere göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek ve plastik mermiyle müdahale etti. Filistinliler ise askerlere taş atarak ve eski araç lastiklerini yakarak karşılık verdi.
Filistin Kızılayı'ndan yapılan yazılı açıklamada, müdahale sonucu bir Filistinlinin gerçek mermi ile yaralandığı, 9 kişinin ise atılan gaz nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdiği aktarıldı.
İsrail askerleri aranan kişilere yönelik operasyon gerekçesiyle sık sık Filistin beldelerine baskın düzenliyor.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:31
-
01:53
-
01:18
-
01:36
-
01:23
En Çok Okunanlar
- AVM'ye canlı bomba ihbarı! Ekipler alarma...
- Sakarya'da feci ölüm: Otoyolda parçalanmış...
- Bursa'da gece yarısı feci kaza! Tıra...
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Motosikletli gencin feci ölümü:...
- Kadınları mest eden 5 cinsel konu! Bu...
- Bursa'da sabah saatlerinde yoğun sis
- MSB sosyal medyadan açıkladı: Hava...
- Edirne'de köprüden tır düştü: 2 yaralı
- Nijerya'da akaryakıt tankeri patladı: Çok...
- Akdeniz'de deprem!
- Pikapla çıktıkları Kazdağı Milli Parkı'nda...
- İstanbul'da oto yıkamacıda çıkan tartışma...
- Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı Feyza...
- Altın fiyatları bugün ne kadar? 19 Ocak 2025