Işık: Terörle amansız mücadele yaparken kardeşliğimizi de güçlendirelim

Işık: Terörle amansız mücadele yaparken kardeşliğimizi de güçlendirelim

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Biz bir taraftan terörle amansızca mücadele ederken, diğer taraftan terörle mücadelenin tüm boyutlarını dikkate alan bir yaklaşım sergiliyoruz. İstiyoruz ki terörle amansız mücadele yaparken kardeşliğimizi de sonuna kadar güçlendirelim. Birlik ve beraberliğimizi, aramızdaki duygusal bağlılığı en üst seviyeye çıkaralım."dedi.

2017.12.15 10:51 - Son Güncellenme: 2017.12.15 10:51 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Işık: Terörle amansız mücadele yaparken kardeşliğimizi de güçlendirelim

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a gelen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Valiliği ziyaret  ederek Şeref Defteri'ni imzaladı.

Işık, Vali Enver Ünlü'den kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan  sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetleri döneminde Iğdır'a  büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Iğdır'da üniversiteden sonra en önemli yatırımın havaalanı olduğunu  dile getiren Işık, "Iğdır bu sayede İstanbul'a 2 saatlik, Ankara'ya da bir buçuk  saatlik mesafeye geldi. Iğdır'ın hem turizmdeki potansiyelinin hem de ticaret  potansiyelinin açığa çıkması açısından bu hizmet çok ama çok önemli bir  yatırımdı. Bunun dışında tarımla ilgili, sağlıkla ilgili, eğitim ve ulaşımla  ilgili yatırımlar peş peşe yapılıyor. Daha güzel bir Iğdır hayata geçecek." dedi.

Iğdır'da kamu ve özel sektör yatırımlarının ele alınacağı bir toplantı  gerçekleştireceklerini anımsatan Işık, şöyle konuştu:

"Özellikle terörle mücadelenin güvenlik boyutunun dışındaki  diğer  boyutları masaya yatıracağız. Biz bir taraftan terörle amansızca mücadele  ederken, diğer taraftan terörle mücadelenin tüm boyutlarını dikkate alan bir  yaklaşım sergiliyoruz. İstiyoruz ki terörle amansız mücadele yaparken  kardeşliğimizi de sonuna kadar güçlendirelim. Birlik ve beraberliğimizi,  aramızdaki duygusal bağlılığı en üst seviyeye çıkaralım. Ülkemizin her bir  köşesinin bu ülkeye aidiyet duygusunun en üst dereceye çıkarmasını sağlayalım.  Bununla ilgili yapılan çalışmaları değerlendireceğiz. Daha sonra iş adamlarımızla  bir toplantı yapacağız. Daha sonra kanaat önderlerimizle bir ziyaret yapacağız.  OSB'yi ziyaret edeceğiz. Oradaki sanayicilerimizin sorunlarını dinleyeceğiz. Dün  akşam gençlerle başladığımız daha sonra teşkilatımızla buluşmamızın ardından  bugünki programlarımızı icra edip Iğdır'ın bir röntgenini çekmiş olarak buradan  ayrılmış olacağız."

Konuşmaların ardından Vali Enver Ünlü, Başbakan Yardımcısı Işık'a  hediye takdim etti.

Başbakan Yardımcısı Işık, daha sonra kaymakamlar ve emniyet  birimlerinin yetkilileriyle "Güvenlik Toplantısı" gerçekleştirdi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2017.12.15 10:51 - Son Güncellenme: 2017.12.15 10:51 - HABER MERKEZİ
A