IŞİD saldırısında altı kurşun yiyen şarkıcı hayata tutundu

IŞİD saldırısında altı kurşun yiyen şarkıcı hayata tutundu

130 kişinin öldüğü saldırılarda ağır yaralanan şarkıcı Laura Croix, 2 hafta komada kaldı, mucize bir şekilde hayata döndü.

2015.12.29 15:16 - Son Güncellenme: 2015.12.29 15:16 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
IŞİD saldırısında altı kurşun yiyen şarkıcı hayata tutundu

Fransa'nın başkenti Paris'teki Bataclan konser salonuna 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında ağır yaralanan 31 yaşındaki şarkıcı Laura Croix mucize bir şekilde hayata döndü.

Eagles of Death Metal grubunun konserini seyretmek üzere salonda bulunan Croix'ya 6 Kalaşnikof kurşunu isabet etmiş, bir tanesi kalbini sıyırmıştı. 130 kişinin öldüğü saldırılarda ağır yaralanan şarkıcı, kaldırıldığı hastanede 2 hafta komada kaldıktan sonra yaşam belirtileri göstermeye başladı.

Göğüs ve karın bölgesinden 10 ameliyat geçiren sanatçı ancak geçen hafta konuşmaya başladı. Mucize şekilde hayata dönen Croix'in tam olarak iyileşebilmesi için 1 sene daha hastanede kalması gerekecek. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2015.12.29 15:16 - Son Güncellenme: 2015.12.29 15:16 - HABER MERKEZİ
A