IŞİD bunu da yaptı! Cesedi 1 milyon dolar karşılığında...

IŞİD bunu da yaptı! Cesedi 1 milyon dolar karşılığında...

IŞİD, Ağustos ayında öldürdüğü Amerikalı gazeteci James Foley'in cesedini 1 milyon dolar karşılığında satışa çıkardı.

2014.12.11 14:48 - Son Güncellenme: 2014.12.11 14:49 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
IŞİD bunu da yaptı! Cesedi 1 milyon dolar karşılığında...

Cesetlerden dahi para kazanmak isteyen bir örgüt yorumunu yapan Alman gazetesi Bild'de bu korkunç girişimi bazı aracı kişilerle Türkiye-Suriye sınırından 'Buzzfeed News' muhabirine ulaştırarak, cesetten para elde edebilmek için dünyaya duyurmak istediğini yazdı.

Elinde tuttuğu batılı rehinelerden ilk öldürdüğü kişinin James Foley olduğunu da haberinde hatırlatan gazete, IŞİD'in nasıl bir acımasız terör örgütü olduğuna vurgu yaptı.

DNA ÖRNEĞİ İLE CESEDİ TESLİM EDECEK

IŞİD'in, satışa çıkardığı James Foley'in cesedine alıcı bulması halinde, cesedin adı geçen kişiye ait olduğunu ispatlayacak DNA örneğini de verebileceğini ve cesedi de Türkiye sınırından teslim edebileceği haberde kaydedildi. Alman gazetesi para için neler yapabileceğini böylece göstermiş olan IŞİD'in, şimdiye kadar 15 batılı rehineyi serbest bıraktığına da ayrıca haberinde yer verdi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.12.11 14:48 - Son Güncellenme: 2014.12.11 14:49 - HABER MERKEZİ
A