IŞİD 7 yaşındaki çocuğa adam öldürttü
Terör örgütü IŞİD, 7 yaşındaki bir çocuğa katliam yaptırdı. Rus ajanı olduğu iddia edilen 2 kişi çocuk tarafından kafalarına tabanca ile ateş edilerek öldürüldü
2015.01.13 17:29 - Son Güncellenme: 2015.01.13 17:35 - Güncel - HABER MERKEZİ
Bugüne kadar toplu katliamlar ve kafa kesme görüntüleriyle dünyanın kanını donduran terör örgütü IŞİD vahşeti farklı bir noktaya taşıdı.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Rus ajanı olduğu iddiasıyla kişiyi katleden IŞİD bu defa tetiği 7 yaşındaki bir çocuğa çektirdi.
Vahşet anları için özel prodüksiyon hazırlandığı görülüyor. Öte yandan kan donduran görüntülerin farklı bir çekim tekniği ile kaydedildiği dikkatlerden kaçmadı..
Önce bir IŞİD teröristi kısa bir konuşma yapıyor. Ardından 7 yaşındaki çocuk elindeki tabanca ile Rus ajanı olduğu iddia edilen iki kişinin kafasına kurşun sıkıyor.
Kaynak Posta