İşadamını fidye için kaçırdığı iddia edilen 8 kişi serbest kaldı
İstanbul FATİH'te bir işadamını bir evde zorla tuttuğu ve 25 bin dolar fidye istediği iddia edilen 6'sı Suriye uyruklu 2'si Türk vatandaşı 8 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler zorla alıkoyma iddialarını kabul etmeyerek alacaklarını tahsil etmeye çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.
2016.03.17 13:59 - Son Güncellenme: 2016.03.17 14:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
Fatih'te polise başvuran emlakçılık yapan Suriye uyruklu Kemal El Y.(44) daha önce yanında şoför olarak çalışan Ramo J.'nin kendisini telefonla aradığını birlikte gittikleri bir evde zorla alıkonularak 25 bin dolar para istendiğini söyleyip şikayetçi oldu. Olaydan sonra harekete geçen polis aralarında Ramo J.'nin de bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğünde haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin alacaklarını tahsil etmeye çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi.
Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme şüphelileri adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.