İşadamını fidye için kaçıran 3 kişi yakalandı

İşadamını fidye için kaçıran 3 kişi yakalandı

Antalya'da, bir işadamını 500 bin lira fidye istemek için kaçıran 3 kişi, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

2013.07.11 14:25 - Son Güncellenme: 2013.07.11 14:25 - Yaşam
A
İşadamını fidye için kaçıran 3 kişi yakalandı


Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, fidye için işadamını kaçırdıkları öne sürülen 3 kişi gözaltına aldı. Alınan bilgiye göre, Antalya'da uzun yıllardır inşaat sektöründe çalışan E.G. isimli işadamından fidye istemek için harekete geçen 3 kişi, şahsı bir kadınla tanıştırdı. Daha sonra kendisini kadınla yaşadığı ilişkiyi öne sürerek tehdit eden şahıslar, işadamından 500 bin lira fidye isteyince, para vermeyi kabul etmeyen E.G.'yi elleri kollarını bağlayarak Kocaeli'ye getirdiler.
Körfez İlimtepe konutlarının arkasındaki bir köyde E.G.'yi rehin tutan Murat C., Baki G. ve Murat Y., işadamının ailesi ile temasa geçti. İşadamının ailesi ise polise başvurarak yardım istedi. Bu şikayetin üzerine Antalya polisi ile Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kocaeli'de çalışmalarına başlarken, E.G.'nin yakınları fidyeciler adına bankaya bir miktar para yatırdı. Çete mensupları bankaya gidip parayı çekmek isterken, polis tarafından gözaltına alınırken, kaçırılan işadamı da rehin tutulduğu evden kurtarıldı. Polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi, Antalya polisine teslim edildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.11 14:25 - Son Güncellenme: 2013.07.11 14:25 - Zeynep Çelik
A