İş yerine silahlı saldırı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İş yerine silahlı saldırı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'in Aliağa ilçesinde annesi ve annesinin dini nikahlı eşine silahlı saldırı düzenleyen şüpheli, civardaki market sahibini de silahla vurdu. Meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

2021.05.18 15:05 - Son Güncellenme: 2021.05.18 15:05 - Güncel
A
İş yerine silahlı saldırı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Edinilen bilgiye göre olay saat 13.00 sıralarında ilçeye bağlı Kültür Mahallesi Onat Kutlar Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Ç.B. ve amcası O.B., Ç.B.'nin annesi A.Ç. ve A.Ç.'nin dini nikahlı eşi olduğu öğrenilen Behçet Marangoz'un çalıştığı pideci dükkanına girdi. Burada 4 kişi arasında çıkan sözlü münakaşanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ç.B. yanındaki bıçak ile annesi A.Ç.'yi yaraladı. Ç.B. daha sonra annesinin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz'a da tabancayla ateş etti. Vücuduna mermiler isabet eden Behçet Marangoz yere yığılırken, A.Ç. ise yaralı halde iş yerinden kaçarak yakında bulunan bir markete sığınmak istedi. Daha sonra silahlı saldırganı engellemek isteyen market sahibi Hasan Türk de Ç.B.'nin silahlı saldırısına maruz kaldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırgan Ç.B. ve amcası O.B., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A.Ç.'nin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yine Ç.B. tarafından silahla vurularak yaralanan ve ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Türk ise, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Oğlu tarafından vurulan A.Ç. ise ağır yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen A.Ç. buradan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Behçet Marangoz ve Hasan Türk'ün cansız bedenleri ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.05.18 15:05 - Son Güncellenme: 2021.05.18 15:05 - Ali Yaşar
A