İş insanı Fırat Özgöçer'in ölüm nedeni ortaya çıktı

İş insanı Fırat Özgöçer'in ölüm nedeni ortaya çıktı

Bir dönem ünlü iş insanı Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile yaşadığı aşkla gündeme gelen iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir'deki evinde ölü olarak bulunmuştu. Ünlü iş insanının ölüm nedeni ortaya çıktı.

2021.06.16 13:08 - Son Güncellenme: 2021.06.16 13:09 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İş insanı Fırat Özgöçer'in ölüm nedeni ortaya çıktı

Bir dönem ünlü iş insanı Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile yaşadığı aşkla gündeme gelen iş insanı Fırat Özgöçer, Cihangir'deki evinde ölü olarak bulunmuştu.

Genç iş insanından haber alamayan yakınlarının polise başvurmasının ardından Fırat Özgöçer'in evine giden emniyet görevlileri Özgöçer'in cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Bodrum ve İstanbul'da turizm yatırımları olan iş insanı Fırat Özgöçer'in, Cihangir'deki evinde canına kıydığı belirlendi.

Doğalgaz borusuna kendisini asan iş insanının, olay öncesi arkadaşlarına e-mail atarak artık yaşamak istemediğini ve üzgün olduğunu belirttiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FIRAT ÖZGÖÇER KİMDİR?

38 yaşında hayata veda eden Fırat Özgöçer kendi ile ilgili bilgileri yine kendisi anlatmıştı.

Doğma büyüme Ankaralı olduğunu dile getiren Fırat Özgeçer, mesleğini ise Genetik Mühendisliği olarak belirtmişti.2007 senesine kadar hayatını Ankara'da okuyarak ve çalışarak geçirdiğini sonrasında ise iş için İstanbul'a geldiğini söyleyen Özgöçer, 2010 senesine kadar da ilaç sektöründe yer aldığını dile getirmişti.

İlaç sektöründe çalışmalarına devam ederken tamamen radikal bir karar vererek işinden istifa ettiğini aktaran Özgöçer, Karaköy'de otel açmaya karar verdiğini kaydetti. Böylelikle Karaköy'de ilk oteli açan kişi olduğuna dikkat çeken Fırat Özgöçer, ardından Karaköy'ün ikinci oteli olan Portus Hous Karaköy'ü açtığını ve o günlerde birçok farklı işle uğraştığını dile getirmişti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.16 13:08 - Son Güncellenme: 2021.06.16 13:09 - HABER MERKEZİ
A