İş güvenliği sektörüne yeni çözüm

İş güvenliği sektörüne yeni çözüm

OSGB Rehberi tüm Ortak Güvenlik ve Sağlık Birimi (OSGB) Firmalarını, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uzmanlarını, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitim merkezleri başta olmak üzere sektörle alakalı herkesi bir araya getiriyor.

2013.07.11 20:12 - Son Güncellenme: 2013.07.11 20:12 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İş güvenliği sektörüne yeni çözüm

6331 Sayılı Kanun'a göre işverenler en az bir kişi bile çalıştırsalar tehlike sınıfına bakılmaksızın iş yerinde oluşabilecek kaza ve meslek hastalıklarının olma ihtimali ve olduktan sonraki tahribatını bilmek ve buna karşı gerekli önlemleri almak zorunlar. Türkiye geneli sayıları 1,500,000 ulaşan işveren konu ile alakalı OSGB Firmalarında veya İSG uzmanlarından hizmet alma konumunda. www.osgbrehberi.com bu konuda sektörün tüm kesimlerini bir araya getiren bir portal. Site Türkiye genelinde hizmet veren tüm OSGB Firmaları ile doğrudan iletişime geçme imkanı veriyor.


SGK Numaranızla ya da Vergi Faaliyet Numaranız ile işyeriniz için İSG Uzmanı ve İşyeri Hekimi'nin çalışması gereken süreyi hesaplayabilir ve bu hesap üzerinden tüm OSGB Firmalarından site aracılığı ile teklif isteyebilirsiniz. Bunun yanında İSG Uzmanları ve İşyeri Hekimlerine CV ekleme fırsatı sunulan sitede OSGB Firmaları ile İSG uzmanları bir araya getiriliyor. İSG Eğitim Merkezleri, İSG Danışmanlığı, İSG Ekipman-Malzeme (KKD),  Ortam Ölçümleri, İlkyardım Eğitimi, Çevre Danışmanlığı, Mobil Sağlık Hizmetleri, Kalite Belgelendirme, İş Hukuku Danışmanlığı, SGK Hukuku Danışmanlığı konularında da www.osgbrehberi.com aracılığı ile gerekli bilgilere ve bu alanda faaliyet gösteren firmalara ulaşabilirsiniz. Sektör ve faaliyet alanları ile alakalı güncel haberlere ulaşabileceğiniz sitede, alanında uzman pek çok ismin gündem belirleyen yazılarını takip edebilirsiniz. Ayrıca www.osgbrehberi.com İSG Uzmanları için eşi bulunmaz bir dokümantasyon verisini hizmete sunuyor.

Haziran ayı itibarı ile risk analizi yapmayan bir işverenin denetime girdiğinde 27 bin 400 TL ceza ödemek zorunda kaldığı, ikaz ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanımların olmaması durumunda bu cezanın 50 bin liraya kadar çıktığına dikkat alınırsa www.osgbrehberi.com bu konuda işveren ve firmaların çokça kullanması gereken bir portal olma yolunda...


 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.11 20:12 - Son Güncellenme: 2013.07.11 20:12 - HABER MERKEZİ
A