İrem Derici, bakın neye isyan etti
Konserden konsere koşan ve zamanının çoğunu havalimanında geçiren İrem Derici, almak zorunda kaldığı telefon kılıfının fiyatına isyan etti. Kılıfın 1.800 lira olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı "Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" yumdu gözünü.
2022.10.10 15:18 - Son Güncellenme: 2022.10.10 15:19 - Magazin - HABER MERKEZİ
Yaz boyunca konser veren ünlü şarkıcı İrem Derici, aldığı konser ücretleriyle cebini doldurdu. İşini severek yapan ve sosyal medya hesabından çok çalıştığını dile getiren başarılı şarkıcı zaman zaman deyim yerindeyse havalimanında yattı kalktı.
BEĞENDİĞİ TELEFON KILIFI BİN 800 LİRA
Her anını Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen İrem Derici, havalimanında telefonu için kılıf beğendi. Arkadaşına kılıfı alması için rica eden ünlü şarkıcı faturayı görünce neye uğradığını şaşırdı. Her şeyin normalden daha yüksek fiyata satıldığı havalimanında kılıfın 1.800 lira olduğunu gören Derici veryansın etti.
"TELEFON KILIFINA BİN 800 LİRA ÖDEMİŞİZ"
İrem Derici "Özer'e dedim ki 'Sen öde ben VIP'ye gidiyorum." Doğukan suratıma bakıp gülüp şöyle diyor 'Telefon kılıfına ne kadar para ödediğini biliyor musun?'. Dedim ki 'Ne kadar?' 1800 TL ödemişiz. Bir deri g.... b.... telefon kılıfına 1800 lira vermişiz. Yazıklar olsun telefon kılıfı almak zorunda bırakıldım. 1800 TL arkadaşlar bu da böyle k... gibi girdi. Teşekkürler Türkiye, teşekkürler enflasyon" dedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:34
-
01:01
-
02:29
-
00:13
-
03:48
En Çok Okunanlar
- Bursa'da restoran alevlere teslim oldu,...
- Bursa Kestel'de korkutan yangın
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Emeklinin bayram ikramiyesi tarihi belli...
- Kütahya'da korkunç olay! Şizofreni hastası...
- Elazığ'da genç kadın apartta ölü bulundu
- Polisleri peşine takıp 15 kilometre kaçtı,...
- Karısıyla tartışan şahıs kayınvalidesinin...
- ABD'de askeri uçak San Diego Körfezi'ne düştü
- Trump - Putin görüşmesi Suudi Arabistan'da...
- 33 kız öğrenci zehirlenme şüphesiyle...
- İstanbul Beyoğlu'nda istinat duvarı çöktü,...
- Fransa'da patlama! 2'si ağır 12 kişi...
- Güney Kore'de balıkçı teknesi alabora...
- Beyaz Saray'dan ABD basınını hedef alan...