Instagram'ın kaldırdığı o özellik ger geliyor

Instagram'ın kaldırdığı o özellik ger geliyor

Instagram'ın daha önce kaldırdığı özelliklerden birinin geri getirilmesi için çalışmalar yapılıyor. Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong, Instagram'ın daha önce kaldırdığı Kaydedilen Koleksiyonlar bölümüne harita görümünün tekrar ekleneceğini iddia etti.

2019.10.07 18:07 - Son Güncellenme: 2019.10.07 18:08 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Instagram'ın kaldırdığı o özellik ger geliyor

Sosyal medya ağları, insanlar arasında popüler olduktan sonra yeni özelliklerle rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor. Bir özellik, yayınlandıktan sonra kullanıcıların yeteri kadar dikkatini çekmiyorsa sosyal medya ağı tarafından kaldırılıyor. 

Facebook, Instagram'ı satın aldığı günden beri yeni özellikler ve güncellemeler ile sosyal medya ağının rakiplerinin önünde kalmasını sağlıyor. Instagram'ın özellikleri ile ilgili yeni bir haber, uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong tarafından paylaşıldı.

Jane Manchun Wong, Instagram'da bulunan Kaydedilen Koleksiyonlar bölümüne harita görünümü de ekleneceğini söyledi ve bir ekran görüntüsü paylaştı. Wong'un paylaştığı ekran görüntüsünde kullanıcının kaydettiği tüm yerlerin haritada görünebileceği görülüyor. Yeni özellikle beraber işaretlenen yerlerin başka fotoğraflarına da ulaşılabilecek. 

Kaydedilenler Koleksiyonu'nda bulunan harita görünümü daha önce de Instagram tarafından kullanıldı. Ancak Instagram, özelliği bir süre kullanıldıktan sonra kaldırmıştı. Ancak Instagram kullanıcıları, harita görünümü özelliğinin yayınlanmasının daha iyi olacağını düşündüklerini paylaştılar.

Kayıtlı Koleksiyonlar kısmında olacak harita görünümünün daha önceki halinden ne kadar farklı olacağı konusunda bir detay paylaşılmadı. Instagram kullanıcıları, özelliğin paylaşılmasını bekliyorlar. 

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.10.07 18:07 - Son Güncellenme: 2019.10.07 18:08 - HABER MERKEZİ
A