Instagram fotoğraflarına etiketleme özelliği geldi

Instagram fotoğraflarına etiketleme özelliği geldi

Facebook kullanıcılarının alışkın olduğu fotoğraflardaki kişileri etiketleme özelliği Instagram'a da geldi.

2013.05.09 11:04 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:05 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Instagram fotoğraflarına etiketleme özelliği geldi

Android ve iOS kullanıcıları uygulama güncellemesini yükledikten sonra yeni özelliği kullanmaya başlayabilecekler.

Etiketleme özelliği ile birlikte Instagram'da Photos of You (Bulunduğun Fotoğraflar) adıyla yeni bir alan daha açıldı. Bu bölümde kullanıcılar etiketlendikleri fotoğrafları görebilecekler. Bu yeni alanı görüntlülemek için profil sayfanıza giriş yapmanız yeterli.
Instagram'ın etiketleme özelliği tıpkı sahibi Facebook'unki gibi çalışıyor. Fotoğrafınızı Instagram'a yüklerken veya yükledikten sonra arkadaşlarınızı etiketleyebiliyorsunuz. Taglenen arkadaşınız da Bulunduğun Fotoğraflar sekmesinden ve kendisine gelen bildirimden fotoğrafı görüntüleyebiliyor.

Instagram'a etiketleme özelliğinin gelişi fotoğraf paylaım uygulamasının aktif kullanıcı sayısına pozitif etki sağlayacaktır. Zira her etiketlendikleri fotoğraf için Instagram'ı açacak olan kullanıcılar aynı şekilde fotoğrafların altlarına yapacakları yorumlar ve beğeniler ile sosyal ağın etkileşim oranlarını da artıracaklardır.

Instagram son olarak Şubat ayında 100 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını duyurmuştu. 2012′de Android uygulamasını yayınlayan Instagram ekibi geçtiğimiz günlerde üyelerinin yarısının Android platformundan gelen kişiler olduğunu duyurmuştu.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2013.05.09 11:04 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:05 - HABER MERKEZİ
A