İnegölspor Teknik Direktörü Şahin: Daha yukarılara çıkmak istiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Şahin: Daha yukarılara çıkmak istiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Özgür Şahin, takım kaptanı Metin Öztürk ve yeni transfer Samet Günhan ile birlikte, İkinci devre ilk maçında çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Zonguldak Kömürspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

2021.01.25 16:33 - Son Güncellenme: 2021.01.25 16:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İnegölspor Teknik Direktörü Şahin: Daha yukarılara çıkmak istiyoruz

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında ilk olarak söz alan Teknik Direktör Özgür Şahin, şunları söyledi:

"Bu hafta deplasmanda ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. İlk yarıyı değerlendirdiğimiz zaten. İnegölspor tabiî ki hedeflediği yerde değil. Amacımız sıralamada İnegölspor'u daha yukarılara çıkarabilmek. Son 5 maçımıza baktığımız zaman İnegölspor 3 galibiyet 2 beraberlik ile bu seriyi tamamladı. İnegölspor ve sporcularımız kaybetmemeyi ve kazanma alışkanlığını öğrendi. Dış saha performansımızı değerlendirdiğimiz zaman 2 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgiyle ilk yarıdaki süreci tamamladık. İkinci yarıda bu seviyeyi daha yukarı çıkarıp, puanlamada daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Şuanda 18 puanla 13. sıradayız. Transferlerimiz gelince Samet, Seydi ve Cafer'i kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1 veya 2 oyuncuyla da transferimizi noktalayacağız. Zonguldak Kömürspor son 5 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan bir takım. Baktığınız zaman sıralamada zorlu maçları var. Rakibimiz 1 puan altımızda. İlk yarı oynadığımız kadroya göre farklı bir kadroları var. Dirençli, kuvvetli ve zor bir maç bizi bekliyor. Onların iç saha maçlarına baktığımız zaman 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgileri var. 10 gol atmışlar ve 7 gol yemişler. Bunları da zaten sporcularımıza anlatıyor ve gösteriyoruz. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık. Yarın nasip olursa oraya hareket edeceğiz."

Daha sonra söz alan Takım Kaptanı Metin Yüksel ise "İlk yarı bizim açımızda zorlu bir periyot oldu. Hem istediğimiz gibi başlayamadık hem de istediğimiz gibi devamda ettiremedik. Bu süreçte iyi oynayıp ta kazanamadığımız hatta kaybettiğimiz birçok maç oldu. Ama hocamız geldikten sonra son haftalar hem oyun anlamında hem de skor anlamında belki istediğimiz seviyede değiliz ama bunun bir ışığı olarak gösterdiğimizi düşünüyorum. Zonguldak bizim açımızdan zorlu bir maç. Rakip takım kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Biz onlara göre daha kaliteli ve daha iyi bir ekibiz ama bu liglerde günlük performanslar çok önemli. İnşallah Çarşamba günü oradan istediğimiz sonuçla ayrılıp buraya mutlu bir şekilde döneceğiz ve önümüzdeki Gümüşhane maçına bakacağız." dedi.

Son olarak konuşan Samet Günhan, "İlk lisansım İnegölspor'da çıktı. 5-6 yılın bu tesislerde geçti. Altyapıdayken ağabeylerimizi izlerken, bizlerde A takım formasını giyinmeyi hayal ediyorduk. Profesyonel olmak burada nasip olmadı dışarıda oldu. Nasip öyleymiş. Yaklaşık 12 yıldır dışarıdayım. Birçok takım gezdim ve İnegöl'e de dönme isteğim vardı. Naip bugüneymiş. Her ne kadar istenilen başarı yakalanamamışsa da güzel bir takım oluşumu var. Açıkçası aile ortamı yakalanmış burada. İnşallah ikinci yarı hedeflediğimiz yere ulaşırız." dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.01.25 16:33 - Son Güncellenme: 2021.01.25 16:34 - HABER MERKEZİ
A